Procederen en adviseren
Door juristen
Meer dan 15 jaar ervaring

Call us now
Lex Lawyers

Betaalbaar resultaat zonder advocaat!

Procesjuristen en advocaten

Als u op deze pagina beland bent, dan zoekt u waarschijnlijk deskundige rechtsbijstand. Wist u dat u in de meeste gevallen daar helemaal geen advocaat voor nodig hebt? Wij zijn geen advocaten en toch kunnen we in de meeste gevallen hetzelfde voor u betekenen. Zowel binnen als buiten de rechtbank, en dat tegen een fors lager tarief. Daarnaast werken we ook nog eens landelijk.

Onze procesjuristen staan voor u klaar met juridisch advies of procederen bij de rechtbank (kanton) en de bestuursrechter. Ook kunnen wij de wederpartij namens u aanschrijven. Dat scheelt u dus flink in uw portemonnee, terwijl onze juristen dezelfde universitaire opleiding hebben genoten als advocaten.

Wilt u dus goed geholpen worden tegen een aantrekkelijk tarief? Neem dan contact met ons op. Onze juristen reageren op werkdagen gemiddeld binnen 5 uur op uw bericht.

Als u meteen een inschatting wil van uw situatie, bel dan 085 864 00 61 om direct iemand te spreken.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Advocaten

  Beroepsorganisatie

  Advocaten zijn aangesloten bij de Orde van Advocaten, een beroepsorganisatie. Onze juristen zijn ook aangesloten bij een beroepsorganisatie, namelijk de NJV (Nederlandse Juristenvereniging) en de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht). Dat betekent dat zij continu worden bijgeschoold, vaak over dezelfde onderwerpen als de aanvullende cursussen voor advocaten.

  Betaalbaarder en beter bereikbaar

  Een belangrijke reden om voor de juristen van Lex Lawyers te kiezen is onze prijsstelling. Wij zijn fors goedkoper dan advocaten, die al vlug een tarief van € 250,- of meer rekenen.U kunt bij ons terecht voor burgerlijk recht in het algemeen, ondernemingsrecht, bestuursrecht en voor ingevorderde rijbewijzen.

  Een veelgehoorde klacht over advocaten is dat zij erg moeilijk bereikbaar zijn. Ons kantoor bestaat uit een klein, hecht team met korte lijnen. Als u ons belt krijgt u vrijwel altijd meteen een jurist aan de lijn, die u meteen verder helpt.

  Al met al goede redenen om voor ons kantoor te kiezen. Uw belangen kunnen daarnaast uitstekend door ons worden behartigd. Als u op zoek bent naar goede juridische ondersteuning, die ook nog eens betaalbaar is, neem dan contact met ons op via 085 864 00 61 of vul het contactformulier in.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)