Advocaat arbeidsrecht in Hilversum

Advocaat arbeidsrecht in Hilversum

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht in Hilversum? Zoek dan niet verder: onze arbeidsrecht juristen staan klaar om u te helpen. Zij zijn geen advocaat, maar omdat zij procesjurist zijn kunnen zij u zowel binnen als buiten de rechtbank bijstaan.

Om de rechtspraak voor iedereen toegankelijk te houden heeft de wetgever bepaald dat in arbeidszaken geen dure advocaat verplicht is. Dat betekent dat u ook een andere juridische deskundige kan inschakelen om uw belangen te behartigen. En dat scheelt u een hoop geld.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, waar arbeidsrecht een belangrijk onderdeel van uit maakt.

Bel ons voor direct contact met een ervaren arbeidsrechtjurist: 085 864 00 61

Advocaat arbeidsrecht in Hilversum

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen

  Het alternatief voor een advocaat in Hilversum: ervaring met werkgevers en werknemers

  Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij. Omdat wij ruime ervaring hebben aan beide kanten weten wij als geen ander hoe we u het beste kunnen helpen. Dat blijkt ook uit de positieve referenties die wij van cliënten ontvangen, zowel op onze website als daarbuiten. Als u op zoek bent naar een advocaat arbeidsrecht in Hilversum, dan is Lex Lawyers het juiste alternatief.

  Onze juristen zijn uiteraard aangesloten bij beroepsverenigingen, zoals NJV en VvA. Beroepsverenigingen stellen vaak, net als de Orde van Advocaten, hoge eisen aan het opleidingsniveau van haar leden.

  Concreet betekent dit dat de juristen van Lex Lawyers continu worden bijgeschoold en de ontwikkelingen in de rechtspraak nauwlettend volgen. Dat wij daardoor in de praktijk onze cliënten op een hoog niveau kunnen bij staan, spreekt voor zich.

  Door onze focus op arbeidsrecht en zakelijke geschillen kunnen we u optimaal bij staan. Dit kunnen we doen met praktisch en zinvol juridisch advies. Ook kunnen we namens u met de wederpartij corresponderen. Leidt dat niet tot een oplossing? Dan kunnen we voor u over de arbeidszaak procederen bij de kantonrechter. Daarvoor hebt u dus geen advocaat arbeidsrecht in Hilversum nodig.

  Als u op zoek bent naar het maximaal haalbare resultaat, dan is juristenkantoor Lex Lawyers uw partner. Leg uw situatie geheel vrijblijvend aan ons voor. Het eerste telefonisch advies is uiteraard geheel gratis. Bel ons: 085 864 00 61

  WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

  Juridische hulp nodig?

  Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)