Advocaat in Bussum

Advocaat in Bussum

Als u op zoek bent naar een advocaat in Bussum, neem dan contact met ons op. Hoewel wij geen advocaten zijn kunnen onze procesjuristen u tevens bijstaan bij de kantonrechter. Daardoor bent u fors minder geld kwijt aan advocaatkosten, terwijl u wel kunt vertrouwen op deskundige rechtsbijstand.

Lex Lawyers is een ervaren juristenkantoor, dat zowel ondernemers als particulieren helpt bij juridische problemen. Dat doen we zowel binnen als buiten de rechtbank. Door te procederen bij de rechtbank zitten we tussen een juridisch adviesbureau en een advocatenkantoor in.

Lex Lawyers is daarom een toegankelijke “one stop shop” voor juridisch advies en procedures. Dat scheelt u uiteindelijk tijd en geld. Als u namelijk gebruik maakt van een advocatenkantoor, dan betaalt u een advocaten tarief. Dat deze tarieven pittig zijn, is algemeen bekend.

Zou u kiezen voor een juridisch adviesbureau, en na een tijdje blijkt dat u moet procederen, dan moet u toch naar een advocaten- of juristenkantoor. Die moeten zich dan weer inlezen in de zaak en deze beoordelen. Voorkom dus dubbele kosten en kies meteen voor een deskundig kantoor, zoals Lex Lawyers. Wij zijn het betaalbare alternatief voor een dure advocaat in Bussum.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen

  Advocaat in Bussum

  Advocaat in Bussum nodig? kies Lex Lawyers

  Het eerste (telefonische) juridisch advies dat u van ons krijgt is altijd geheel gratis. Soms is daarmee al de kwestie opgelost, of hebt u een idee hoe u het zelf op kunt lossen. Als dat niet het geval is, dan schrijven we – in overleg met u – de wederpartij aan. Op die manier proberen we de oplossing te bereiken die u wilt. Vaak kan een juridisch geschil al buiten de rechtbank worden afgewikkeld. Dat is meestal ook het beste voor partijen, omdat een gerechtelijke procedure doorgaans meer kosten met zich mee brengt.

  Toch is het regelmatig noodzakelijk om de gang naar de rechter te maken. In dat geval kunt u vertrouwen op de ervaren procesjuristen van Lex Lawyers. Wij staan zowel de eisende als de gedaagde partij bij. Uiteraard bespreken we van te voren met u wat uw kansen zijn. Ook overleggen we de kosten van zo’n procedure wel voldoende opwegen tegen de baten.

  Hebt u een juridisch geschil met iemand? Neem dan contact met ons op. Het eerste juridisch advies is altijd geheel gratis.

  Wat uw positie ook is, onze juristen kunnen u helpen. Bel nu 085 864 00 61 om direct iemand te spreken over de mogelijkheden van rechtsbijstand door een procesjurist van Lex Lawyers of door een advocaat in Bussum.

  Juridische hulp nodig?

  Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)