Advocaat Hilversum

Advocaat Hilversum

Als u op zoek bent naar een betaalbare advocaat in Hilversum, dan is Lex Lawyers uw partner. Ons juristenkantoor is het betaalbare alternatief voor een (dure) advocaat in Hilversum Onze procesjuristen adviseren en procederen voor u. Als het niet anders kan dan werken we samen met ervaren advocaten in Hilversum, voor een concurrerend tarief. Dat is bijvoorbeeld het geval als er over familierecht of over meer dan € 25.000,- wordt geprocedeerd. Dat bedrag geldt niet voor huurzaken en arbeidszaken.

Wij ondersteunen ondernemers, werkgevers en particulieren bij hun juridische kwesties. Als het gaat over bedragen boven de € 25.000,- dan helpen wij bij het vinden van de meest geschikte advocaat in Hilversum.

Graag staan wij u terzijde bij uw juridisch probleem. Bij ons is het eerste juridisch advies altijd gratis, zonder addertje onder het gras.

Na ons eerste (telefonisch) advies kunt u in alle rust besluiten of u wel of geen gebruik wenst te maken van onze betaalde rechtsbijstand.

.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen

  Advocaat Hilversum

  Advocaat Hilversum? kies Juristenkantoor Lex Lawyers

  Zoekt u een betaalbare advocaat in Hilversum? Als het om een arbeidszaak, een huurzaak of om een bedrag onder de 25.000,- gaat, kies dan voor een procesjurist. Die zaken kunnen namelijk bij de kantonrechter worden behandeld en hebt u geen dure advocaat nodig.

  Ook op het moment dat u er geen gerechtelijke procedure plaats vindt, bent u met een jurist goedkoper uit. Ook als er niet wordt geprocedeerd doet een jurist namelijk precies hetzelfde als een advocaat. Alleen het tarief is anders.

  Bel nu 085 864 00 61 om direct iemand te spreken of vul het contactformulier in.

  Kwaliteitseisen advocaat en jurist

  Als u voor een (proces)jurist kiest, onderzoek dan wel eerst of het kantoor waar u zaken mee doet is aangesloten bij een beroepsverenigingen. De juristen van Lex Lawyers zijn aangesloten bij de NJV (Nederlandse Juristenvereniging) en VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht). Beroepsverenigingen stellen, net als de Nederlandse Orde van Advocaten, hoge eisen aan opleiding en bijscholing van haar leden.

  Wat uw positie ook is, de juristen van Lex Lawyers kunnen u helpen. Bel nu 085 864 00 61 om direct iemand te spreken over de mogelijkheden van rechtsbijstand door een procesjurist of door een advocaat in Hilversum.

  Juridische hulp nodig?

  Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)