Advocaat

Advocaat

De meeste mensen denken dat in de rechtbank altijd een dure advocaat verplicht is. Dat is niet het geval. Een ervaren procesjurist kan u prima bijstaan in zaken tot € 25.000,- en in alle huurzaken en arbeidszaken. De medewerkers van Lex Lawyers zijn procesjuristen en geen advocaten.

De inzet van een jurist kan u dus een hoop geld schelen. Juristenkantoor Lex Lawyers is gespecialiseerd in het geven juridisch advies, maar ook in het procederen bij de rechtbank. Dat doen we voor zowel bedrijven als voor particulieren

Als u een juridisch probleem hebt loont het dus om te onderzoeken of een advocaat verplicht is. In veel gevallen is dat niet zo. In onze publicatie “Jurist of advocaat kiezen” kunt u hier meer over lezen.

Bel ons voor contact met een ervaren procesjurist: 085 864 00 61

Advocaat

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen

  De advocaat en onze procesjuristen

  Het doel van een goede advocaat of procesjurist is te voorkomen dat een geschil uiteindelijk leidt tot een juridische procedure. Dat scheelt u in de kosten voor rechtsbijstand, maar het bespaart u ook een hoop stress.

  Een procedure duurt immers lang, en kan zelfs zomaar een half jaar tot een jaar duren. Als het bedrag waarvoor geprocedeerd wordt ook nog eens de appèlgrens overschrijdt, is het mogelijk dat er na de procedure ook nog eens een hoger beroep wordt ingesteld.

  Kortom, van een lange procedure wordt doorgaans vooral de advocaat of procesjurist beter. Wij proberen daarom altijd tot een buitengerechtelijke oplossing te komen met de wederpartij te komen. Lukt dat niet? Dan voeren we de gerechtelijke procedure voor u. Welk rechtsmiddel ook nodig is, wij helpen u om uw recht te krijgen.

  Als u rechtsbijstand nodig hebt voor een bedrag onder de € 25.000,-, een arbeidszaak of een huurzaak, kies dan voor een procesjurist in plaats van een advocaat. Daarmee bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand, terwijl u een fors lager tarief betaalt.

  Lex Lawyers staat voor u klaar. Wij reageren op werkdagen binnen 5 uur en nemen per omgaande actie voor u. Dat kan zowel binnen als buiten de rechtbank. Bel ons: 085 864 00 61

  WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)