Bezwaar CBR

Bezwaar CBR

Als het CBR besluit om een onderzoek naar uw rijgeschiktheid uit te voeren, de geldigheid van uw rijbewijs te schorsen of uw rijbewijs ongeldig te verklaren, kan dat grote gevolgen hebben voor uw mobiliteit en uw dagelijkse leven. In deze situaties is het belangrijk om snel en adequaat actie te ondernemen. Onze juristen kunnen voor u krachtig bezwaar bij CBR voeren.

Als u bezwaar wilt laten maken bij het CBR, neem dan contact op met ons. Wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij het indienen van een succesvol bezwaarschrift. Uw zaak wordt zorgvuldig beoordeeld en wij u adviseren over de beste strategie om uw zaak te winnen.

CBR dossier opvragen

Om een succesvol bezwaarschrift te kunnen indienen, is het belangrijk om alle benodigde informatie te verzamelen. Dit omvat het politiedossier en de brief waarin het CBR u informeert over het onderzoek naar uw rijgeschiktheid, de schorsing van uw rijbewijs of de ongeldigverklaring van uw rijbewijs. Wij proberen ook alle relevante medische informatie en rapporten die het CBR heeft gebruikt te achterhalen.

  Hulp bij CBR procedure

  • Direct actie

  • ook buiten kantooruren

  • beoordeling dossier

  • bezwaarschrift CBR

  • vaste prijs per onderdeel € 247 excl. btw (alleen voor CBR zaken)

  Een krachtig bezwaarschrift

  Op basis van de verzamelde informatie stellen we uw bezwaarschrift op. In dit bezwaarschrift gaat het om juridische argumenten, omdat het CBR niet kijkt naar persoonlijke omstandigheden. Een klaagschrift is (mede) daarom volstrekt zinloos. Wel kunnen er medische argumenten worden aangevoerd. Eventuele rapporten, waaruit een medische toestand blijkt, kunnen worden toegevoegd. Uiteraard alleen als dit uw standpunt en uw zaak ten goede komt.

  Indiening van het bezwaar bij het CBR

  Als uw bezwaarschrift is opgesteld, ontvangt u van ons dit document in concept. Daarin zijn al uw argumenten en bewijsmiddelen verwerkt. Bent u het eens met de inhoud? Dan zorgen we er voor dat het bezwaarschrift tijdig en op de juiste manier wordt ingediend, zodat uw bezwaar in behandeling kan worden genomen

  cbr bezwaar

  Wij vertegenwoordigen u in het bezwaarproces

  Als het CBR uw bezwaarschrift in behandeling neemt, zullen wij u vertegenwoordigen in het bezwaarproces. Dit houdt in dat wij namens u communiceren met het CBR en eventueel met de medisch adviseur van het CBR. Onze juristen zullen uw zaak op een duidelijke en overtuigende manier presenteren en de medische informatie of rapporten die u hebt verzameld gebruiken om uw standpunt te ondersteunen.

  Bijstand bij de beroepsprocedure

  Als het bezwaar niet leidt tot het gewenste resultaat, hebben wij de expertise en ervaring om u bij te staan in een beroepsprocedure bij de rechtbank.

  Kortom, als u te maken krijgt met een onderzoek naar uw rijgeschiktheid, schorsing van uw rijbewijs of ongeldigverklaring van uw rijbewijs, kunt u ons inschakelen om u te helpen bij het maken van bezwaar bij het CBR. Wij staan u tijdens het hele proces bij en zorgen er voor dat uw zaak op een professionele en overtuigende manier wordt behandeld.

  Neem nu contact met ons op voor juridische actie of voor meer informatie. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op 085 864 00 61  of via het contactformulier. Buiten kantooruren en in het weekend reageren wij naast het contactformulier ook op WhatsApp.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)