Jurist en juridisch advies in Hilversum

Jurist en juridisch advies in Hilversum

Als u op zoek bent naar een advocaat of jurist, dan hebt u waarschijnlijk behoefte aan juridische ondersteuning. Lex Lawyers staat klaar voor u met een jurist en juridisch advies in Hilversum. Mocht er meer dan alleen advies nodig zijn, dan kunnen we ook voor u procederen bij de rechtbank.

Daarnaast kunnen we de wederpartij namens u aanschrijven, overeenkomsten opstellen/nakijken, met u meedenken over een juridische kwestie, mediation etc. Mochten onze inspanningen alsnog niet tot een oplossing leiden, dan vertegenwoordigen u bij rechtbank sector kanton.

Voor veel particulieren en bedrijven in Hilversum en omgeving zijn wij inmiddels het vaste aanspreekpunt voor juridische zaken. Mocht u behoefte hebben een jurist en juridisch advies in Hilversum, neem dan vooral contact met ons op. Op werkdagen geven we vaak binnen 5 uur terugkoppeling, en kan de eerste actie dan meteen worden uitgevoerd.

Jurist en juridisch advies Hilversum

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Onze juristen bieden hoogwaardige juridische hulp en zijn veelal lid van beroepsorganisatie NVRA. Zij zijn daarnaast zeer ervaren in het voeren van gerechtelijke procedures bij de kantonrechter en bij de bestuursrechter. Lex Lawyers kan u dus zowel in het buitengerechtelijke als in het gerechtelijke traject bijstaan.

  Onze juristen zijn onder andere gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, incasseren van vorderingen, contractrecht en verbintenissenrecht. Ook voor andere juridische kwesties kunt u ons inschakelen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u in ieder rechtsgebied bij staan.

  Neem contact op met ons om direct met een jurist uw situatie te bespreken. Op werkdagen krijgt u binnen 24 uur van ons een reactie met een juridisch advies.

  Enkele redenen om voor ons te kiezen:

  • Veel tevreden cliënten
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Eerste algemene telefonisch consult gratis
  • Direct inzicht in uw rechtspositie
  • Zowel particulier als zakelijk
  • Advies en bijstand in de rechtbank
  • Realistische inschatting van de kosten
  • Zeer concurrerende tarieven

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)