Jurist arbeidsrecht Hilversum

Jurist arbeidsrecht Hilversum

Veel zaken die wij aannemen gaan over arbeidsconflicten. Onze jurist arbeidsrecht in Hilversum weet als geen ander over loon en ontslag. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen met andere arbeidskwesties, zoals een onterechte schorsing, re-integratie tijdens ziekte, een arbeidsconflict etc.

Als u een probleem hebt met uw werkgever wacht dan niet te lang en schakel zo vlug mogelijk een jurist arbeidsrecht in.

Voor een eerste indicatie kunt u contact met ons opnemen. Dat kan zowel telefonisch als per e-mail. Als u per e-mail contact op neemt, dan bellen we u terug. In alle gevallen zullen we eerst kort telefonisch met u overleggen. Dit juridisch advies is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Als u er op tijd bij bent dan zijn er vaak nog mogelijkheden om uw arbeidsrechtelijke positie goed te beschermen, wacht dus niet te lang!

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  jurist arbeidsrecht Hilversum

  Afspraak in Hilversum met de jurist arbeidsrecht

  Op het moment dat we u gesproken hebben en al wat documenten hebben kunnen bekijken, kunnen we inschatten of we u goed kunnen helpen. Als dat het geval is plannen we een eerste telefonische afspraak.

  Tijdens zo’n gesprek is het van belang dat u alle documenten al hebt verzameld, zoals arbeidsovereenkomsten, brieven, waarschuwingen etc die u van uw werkgever hebt ontvangen. Eventuele reacties daar op zijn ook van belang. Samen met u neemt de arbeidsjurist alles door en krijgt u meteen zijn oordeel over uw situatie. Wat is uw rechtspositie en wat kunnen we er aan doen?

  Ook bespreken we meteen een eventueel vervolgtraject. Niets doen leidt in arbeidskwesties meestal tot grotere problemen, dus het is zaak dat er een plan van aanpak komt en dat dit plan wordt uitgevoerd. Uiteraard is het geheel aan u of u gebruik wil maken van onze rechtsbijstand.

  Om een goede afweging te kunnen maken vertellen we u niet alleen wat uw kansen zijn, maar ook wat het kost. Als u er voor kiest om bij ons uw arbeidszaak in behandeling te geven, dan ontvangt u van ons uiteraard een opdrachtbevestiging waarin genoemd staat wat wij doen en wat het kost. Uiteraard proberen we uw kosten zo veel mogelijk vergoed te krijgen door de werkgever. Graag vertellen we u over de mogelijkheden.

  Neem nu contact met ons op als u een jurist arbeidsrecht in Hilversum zoekt. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 864 00 61

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)