Jurist Hilversum

Jurist Hilversum

Bij Lex Lawyers werken ervaren juristen die in Hilversum en omgeving juridisch advies en rechtsbijstand geven. Onze juristen zijn minimaal universitair opgeleid en zeer ervaren in hun vakgebied. Daarnaast zijn de bij ons werkzame juristen lid van NVRA, waardoor u van kwaliteit bent verzekerd. De tarieven die wij rekenen voor een jurist zijn lager dan gebruikelijk is binnen de advocatuur.

Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat de jurist deskundig is en vlug actie neemt. Alleen op die manier bent u echt geholpen met een oplossing, en daar gaat het uiteindelijk om.

Onze jurist staat voor u klaar, of u nu particulier bent of ondernemer. Als u Ondernemers schakelen ons in bij arbeidszaken, huurzaken, aansprakelijkheid, overeenkomsten, incasso, intellectuele eigendomskwesties en ondernemingsrecht.

Hebt u een juridisch probleem? Leg dit dan kosteloos en vrijblijvend voor aan een van onze juristen. We kunnen u dan meteen laten weten of wij u verder kunnen helpen.

Jurist Hilversum

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen

  Afspraak met de jurist in Hilversum

  Als wij u kunnen helpen neemt een jurist met u contact op om een afspraak in te plannen. Natuurlijk vertellen we u meteen wat onze tarieven zijn, zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens de afspraak zal uw rechtspositie door onze jurist zo goed mogelijk worden bepaald en kunnen eventuele vervolgstappen worden besproken.

  Het is vervolgens aan u of u gebruik wenst te maken van de hulp van onze juristen. Wij kunnen allerlei juridische werkzaamheden voor u verrichten, zoals brieven schrijven, onderhandelen en bemiddelen, maar ook procederen bij de rechtbank (sector kanton) en u als eiser of gedaagde bijstaan.

  Hebt u een juridisch probleem en wilt u een oplossing? Leg dan uw probleem kosteloos en vrijblijvend aan ons voor.

  Wij zijn er om u te helpen. Onze jurist in Hilversum kunt u bereiken op telefoonnummer 085 864 00 61

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)