Incasso door juristen

Incasso door juristen

Waarom zou u een vordering laten incasseren door een incassobureau, waar meestal geen advocaten en juristen werken? Zodra een vordering bij zo’n incassobureau wordt betwist moet een externe jurist worden ingehuurd, met extra kosten voor u. Hetzelfde geldt als er maar niet wordt betaald en er moet worden geprocedeerd. Bij Lex Lawyers vindt incasso door juristen plaats.

Daardoor kunnen we voor u incasseren en procederen. Bij ons weet u dus waar u aan toe bent. Onze juristen hebben vele jaren ervaring in deurwaarderszaken en incasso. Dat zorgt er voor dat wij veel vlugger betaling bewerkstelligen dan een incassobureau. En voor wat betreft onze kosten geldt dat wij veelal op basis van no cure, no pay aan de slag gaan.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Kortom, u kiest voor incasso door Lex Lawyers omdat:

  • alleen echte juristen werken aan uw vordering
  • transparante no cure no pay zonder ingewikkelde voorwaarden
  • onze incasso-juristen hebben van incasso hun vak gemaakt
  • uw facturen worden vlugger voldaan aan ons dan aan een incassobureau
  • bij betwisting van uw factuur of vordering hebt u meteen de beste juridische hulp
  • we verzorgen zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject. Alles onder één dak

  Incasso door juristen

  No cure no pay incasso door juristen

  De afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 4000 bedrijven succesvol geholpen met het innen van onbetaalde facturen. Als u uw klanten een product of dienst geleverd hebt, dan mag u er op vertrouwen dat u daarvoor wordt betaald.

  Het komt echter soms voor dat dit niet gebeurt en dat klanten niet of niet op tijd betalen. In dat geval kunt u vertrouwen op de juristen van Lex Lawyers. Onze incassospecialisten zorgen er graag voor dat uw facturen alsnog worden voldaan. Dat gebeurt uiteraard met respect voor de relatie die u met uw klant hebt.

  Wij incasseren voor u iedere vordering in Nederland, op basis van ‘no cure, no pay’. Door onze werkwijze loopt u geen risico, en dat is wel zo prettig voor u!

  87,2% van de openstaande vorderingen wordt betaald binnen 10 dagen, waardoor u meestal snel uw geld hebt.

  Hebt u een incasso zaak? Dien deze kosteloos online in. Na ontvangst van uw vordering gaan onze juristen direct aan de slag, zodat u uw geld vlug krijgt!

  Lees meer over onze no cure no pay incasso.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)