Incassobureau no cure no pay

Incassobureau no cure no pay

Wij zijn geen incassobureau, maar beter! En we werken ook op basis van no cure, no pay. De keuze voor een incassobureau no cure no pay lijkt een logische maar is het niet. De meeste mensen realiseren zich niet dat iedereen een incassobureau kan starten, zonder enige kennis van het recht. Bij Lex Lawyers is dat anders: alleen echte juristen werken aan uw vordering. Daarnaast zijn zij ervaren procesjuristen, die goed kunnen inschatten wat er nodig is om een eventuele rechtszaak te winnen.

Dat scheelt u in de praktijk een hoop geld, want als een advocaat verweer gaat voeren kan het incassobureau het vaak niet meer aan. Dan moet er externe hulp worden ingekocht, en die hulp betaalt u uiteraard. Wij hebben alles in huis om uw vordering deskundig en krachtig te incasseren.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Kies niet voor een incassobureau no cure no pay! Kies voor deskundige juristen

  Kies daarom niet voor een incassobureau no cure no pay, maar voor de no cure no pay oplossing van Lex Lawyers. Wij sturen een aantal duidelijke en pittige brieven en daarna procederen we voor u. Onze juristen geloven namelijk niet in “pappen en nathouden”, zoals bij veel incassobureau’s het geval is. Hoe langer een vordering open staat, hoe lastiger deze te incasseren valt. Als er niet wordt meegewerkt, dan zal de rechter uiteindelijk de vordering moeten toewijzen.

  Bel nu 085 864 00 61 om direct een jurist te spreken over uw vordering of vul het contactformulier in.

  Incasso door juristen

  Wel of niet procederen?

  Hoewel wij procesjuristen zijn ligt de keuze om wel of niet te procederen altijd bij u. Onze rol is daarin louter adviserend. Soms is adviseren wij ook af te zien van een rechtszaak, bijvoorbeeld omdat de verhaalsmogelijkheden na uitgebreid onderzoek te beperkt blijken. In zo’n geval wint u wel de procedure, maar krijgt u feitelijk nog niets.

  Daarom bespreken we altijd vooraf met u in hoeverre een gerechtelijke procedure zinvol is. Niettemin zijn wij van mening: als u recht hebt op een bepaald bedrag, dan dient u dat bedrag ook te krijgen. Desnoods middels een procedure.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)