Juridisch adviseur

Deskundige juridisch adviseur

Voor goed juridisch advies van een deskundige juridisch adviseur bent u bij Lex Lawyers aan het goede adres. Onze juridisch adviseurs zijn specialisten in hun vakgebied en hebben minimaal een universitaire doctoraal- of masterstudie rechtsgeleerdheid afgerond. Zij zijn dus altijd jurist! Tevens zijn juridisch adviseurs van Lex Lawyers aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Rechtskundig Adviseurs (NVRA). Daardoor kunt u er op vertrouwen dat het advies dat u van onze juridisch adviseur krijgt van het hoogste niveau is.

Hebt u een juridische kwestie, leg die dan gratis aan een van onze adviseurs voor. U krijgt dezelfde dag nog een reactie!

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Juridisch een stap verder

  Onze juridische adviseurs gaan echter verder dan alleen juridisch advies. Wij kunnen bijvoorbeeld uit uw naam met de wederpartij corresponderen. Ook stellen we overeenkomsten op en beoordelen die. Ook weten we haarfijn wat uw juridische positie is en dat kunnen we in gewone mensentaal aan u uitleggen.

  In tegenstelling tot juridisch adviesbureau’s procederen wij u ook voor u bij de rechtbank, sector kanton of bij de bestuursrechter. Voor dit soort procedures en voor juridisch advies volstaat een procesjurist, wat u veel geld kan schelen in uw portemonnee.

  Juridisch adviseur

  De juridisch adviseurs van Lex Law kunnen u dus in het gehele traject bij staan: van juridisch advies, het schrijven van juridische brieven en andere stukken, alsmede procederen bij de rechtbank sector kanton en de bestuursrechter.

  Het doel van onze werkzaamheden is altijd zijn om een gerechtelijke procedure te voorkomen. Dat scheelt veel tijd en onzekerheid voor de betrokken partijen. Mocht het toch zo ver komen, dan vertegenwoordigen we u zo goed mogelijk in rechte. Voorafgaand aan de rechtszaak nemen onze juridisch adviseurs de zaak goed met u door, zodat u weet wat de kansen en eventuele valkuilen zijn. Ook geven we u een realistisch kostenplaatje, zodat u weet waar u aan toe bent.

  Direct contact met een juridisch adviseur

  Neem vandaag nog contact op met een van onze juridische adviseurs. Voor advies of directe rechtsbijstand. Op werkdagen reageren wij binnen 5 uur! Bel nu 085 864 00 61 om direct een juridisch adviseur (jurist) te spreken.

  AANGESLOTEN BIJ

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)