Zakelijk juridisch advies voor ondernemers

Zakelijk juridisch advies  voor ondernemers

Voor veel ondernemers zijn wij inmiddels het vaste aanspreekpunt voor zakelijk juridisch advies. Dat komt omdat onze juristen zelf ruime ondernemerservaring hebben. Bij de meeste advocatenkantoren en juridische adviesbureau’s is dat niet het geval.

Onze zakelijke cliënten staan wij dus bij met juridisch advies. Daarnaast stellen wij contracten en brieven op en verleden we rechtsbijstand. Zo corresponderen we ook namens onze cliënten met de wederpartij en indien nodig procederen wij voor hen bij de rechtbank.

Ons zakelijk juridisch advies gaat verder dan puur alleen het juridische: wij begrijpen de taal van de ondernemer en de processen die binnen een bedrijf een rol spelen. Daardoor kunnen we pro-actief meedenken met ondernemers en bedrijven. Met ons zakelijke juridisch advies bent u dus een stuk beter af.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Soorten juridisch advies voor ondernemers

  Als gespecialiseerd kantoor in ondernemingsrecht geven onze bedrijfsjuristen ondernemers in allerlei situaties advies. U kunt daarbij denken aan arbeidsrecht, huurrecht, incassorecht, maar ook in zaken die gaan over of er wel is geleverd wat is afgesproken.

  Ons juridisch advies is praktisch; u weet veelal na een kort telefoongesprek waar u aan toe bent. Als u meer hulp nodig hebt, dan staan wij voor u klaar met directe rechtsbijstand. Dat doen we zowel binnen als buiten de rechtbank, sector kanton.

  Zo hebben we, naast de vele juridische adviezen die we gegeven hebben, ondernemers ook succesvol bijgestaan in allerlei zaken bij de rechtbank. Bent u ondernemer en overweegt u om juridisch advies in te winnen? Wacht dan niet te lang.

  Zakelijk juridisch advies voor ondernemers

  Het eerste zakelijke juridisch advies!

  Het eerste juridisch advies geven wij u nu al: hoe vroeger u een jurist bij de kwestie betrekt, hoe beter doorgaans de afloop daarvan.

  Neem daarom voor juridisch advies of directe rechtsbijstand contact met ons op. Op werkdagen reageren wij binnen 5 uur! Bel nu 085 864 00 61 om direct een jurist te spreken.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)