Juridisch adviesbureau

Juridisch adviesbureau

Bent u op zoek naar een juridisch adviesbureau? Zoek dan niet verder. Juristenkantoor Lex Lawyers geeft namelijk niet alleen juridisch advies, maar verricht ook juridische werkzaamheden. Zo kunnen we namens u met een wederpartij corresponderen, maar ook namens u procederen. Door deze extra werkzaamheden bevinden we ons tussen een advocatenkantoor en een juridisch adviesbureau in.

Onze juristen zijn uiteraard universitair opgeleid en aangesloten bij diverse beroepsverenigingen. Daardoor worden zijn continu bijgeschoold, net als leden van de Nederlandse Orde van Advocaten. U kunt u er dus op vertrouwen dat ons werk van het hoogste niveau is. Dat geldt trouwens niet voor een gemiddeld juridisch adviesbureau: in Nederland mag zich iedereen zich namelijk “juridisch adviseur” noemen, zelfs zonder diploma! Al met al wel iets om goed rekening mee te houden als uw juridische belangen wil laten behartigen.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Juridisch adviesbureau

  Een stap verder dan een juridisch adviesbureau

  Wij streven naar een vlotte oplossing voor uw juridisch geschil. Niemand zit immers te wachten op een lang traject met veel kosten en emoties. De meeste zaken die wij behandelen worden dan ook buitengerechtelijk afgehandeld. Dat doen we door de wederpartij aan te schrijven, daarmee te onderhandelen etc. Leidt dat niet tot het gewenste resultaat? Dan gaan we in goed overleg met u naar de rechtbank om te procederen. Deze complete werkwijze zorgt er voor dat wij een aantal stappen verder kunnen gaan dan een juridisch adviesbureau, waardoor u sneller en beter wordt geholpen.

  Een belangrijke afweging bij de inzet van rechtsbijstand is of de kosten opwegen tegen de baten. Ook hier heeft ons juristenkantoor rekening mee gehouden, door geen hoge uurtarieven te rekenen. Wij hanteren een erg scherpe prijsstelling, en ons eerste (telefonische) advies is ook nog eens geheel gratis. Wij zijn daarmee het betaalbare alternatief voor dure advocatenkantoren, zonder aan kwaliteit in te boeten.

  Neem daarom voor juridisch advies of directe rechtsbijstand contact met ons op. Op werkdagen reageren wij binnen 5 uur! Bel nu 085 864 00 61 om direct een jurist te spreken.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)