Juristenkantoor Lex Lawyers

Juristenkantoor Lex Lawyers

Lex Lawyers is een ervaren juristenkantoor dat zowel ondernemers als particulieren helpt met juridisch advies en het voeren van procedures. Ook ondersteunen we bij klaagschriftprocedures wegens een ingevorderd rijbewijs. We hanteren voor onze cliënten zeer concurrerende tarieven.

Onze marktpositie is het goedkope alternatief voor dure advocatenkantoren, zonder aan kwaliteit in te leveren. Onze juristen hebben namelijk dezelfde universitaire opleiding gevolgd als advocaten. Wij hebben geen advocaten in dienst.

Bewust is gekozen voor een moderne aanpak, waarbij wij op allerlei manieren vlug met u kunnen schakelen: uiteraard per brief, e-mail en telefoon, maar ook via Skype!

Juristenkantoor

Bij ons gaat het niet om “uurtje-factuurtje”. Het gaat onze juristen er om dat wij u goed helpen bij het vinden of realiseren van een oplossing voor uw vraagstuk. Door onze ervaring herkennen we direct uw situatie en zijn we in staat met u mee te denken. Prettig is daarbij dat onze juristen niet in vakjargon met u communiceren, maar gewoon heldere taal gebruiken. Bel nu 085 864 00 61 voor meer informatie.

Ook ondernemingsrecht

Voor veel ondernemers is ons juristenkantoor inmiddels het vaste aanspreekpunt geworden als het gaat om juridische kwesties. Bij ondernemingsrecht kunt u denken aan juridisch advies en procedures over conflicten met werknemers, leveranciers, klanten etc. Onze gespecialiseerde juristen ondersteunt al meer dan 10 jaar bedrijven bij het oplossen van dergelijke situaties.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Lidmaatschap beroepsorganisaties

  Lex Lawyers is aangesloten bij diverse beroepsorganisaties om de kennis en kwaliteit van haar juristen op peil te houden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de Nederlandse Juristenvereniging (NJV) en bij de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

   

  Bij deze beroepsverenigingen zijn meer dan 250 juristen/advocaten, gerechtsdeurwaarders en andere rechtshulpverleners aangesloten. Tevens stellen de beroepsverenigingen eisen aan het opleidingsniveau van de leden-juristen, zodat u verzekerd bent van deskundige bijstand.

  Het lidmaatschap verplicht leden namelijk om permanente educatie te volgen zodat zij hun vakkennis op peil houden. U kunt er daarom op vertrouwen dat het juridisch advies van ons juristenkantoor van de hoogste kwaliteit is.

  Indien u behoefte hebt aan juridische ondersteuning neem dan vooral contact met ons op. Op werkdagen reageren wij binnen 5 uur. Bel nu 085 864 00 61 voor meer informatie.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)