Contact met juristenkantoor Lex Lawyers

Home Juristenkantoor Contact met juristenkantoor Lex Lawyers

Contact met juristenkantoor Lex Lawyers

Hebt u een juridisch geschil? Neem dan direct contact op met juristenkantoor Lex Lawyers. Wij bieden rechtsbijstand zonder de gebruikelijke wachttijd. Wij geven juridisch advies en voeren gerechtelijke procedures. Op werkdagen reageren wij binnen 5 uur.

Onze cliënten zijn zowel bedrijven als particulieren. Lex Lawyers is landelijk actief en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de civiele rechtspraktijk. Bent u benieuwd wat wij allemaal doen? Neem dan hieronder contact met ons op of bekijk de pagina met onze rechtsgebieden.

Als u meteen rechtsbijstand nodig hebt, kunt u ons ook bellen. U krijgt dan een ervaren jurist aan de telefoon. Bel nu 085 864 00 61 om direct iemand te spreken.

Locatie Amsterdam

Keizersgracht 241
Amsterdam 1016 EA, Nederland

085 8640061

020 2587449

Werktijden

Maandag : 10:00 uur – 17.00 uur
Dinsdag : 09:00 uur – 17:00 uur
Woensdag : 09:00 uur – 17:00 uur
Donderdag : 09:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag : 09:00 uur – 17:00 uur

Stuur ons een e-mail

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen  Redenen voor contact met juristenkantoor Lex Lawyers

  Als u op deze pagina terecht bent gekomen, dan hebt u waarschijnlijk een juridische uitdaging. In het recht geldt vaak “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Met andere woorden, snelheid speelt vaak een rol bij het winnen of verliezen van een juridische geschil. Neem daarom contact op met juristenkantoor Lex Lawyers.

  Bij Lex Lawyers kunt u er op vertrouwen dat uw zaak vlug wordt opgepakt. Op werkdagen hebt u al binnen 5 uur een reactie, en binnen 24 uur kan er actie worden genomen. Daarnaast krijgt u vrijwel altijd direct een jurist aan de telefoon. Wel zo prettig dat u niet eerst meerdere keren een secretaresse aan de lijn krijgt, voordat u degene die uw zaak behandelt spreekt.

  Daarnaast zijn de juristen van Lex Lawyers lid van beroepsverenigingen, wat betekent dat zij continu worden bijgeschool. U kunt er dus op vertrouwen dat ons werk van het hoogste niveau is. En ondanks dat niveau hanteren wij een concurrerend uurtarief.

  Neem daarom vandaag nog contact met ons op en leg uw kwestie vrijblijvend aan ons voor. Het eerste advies is altijd gratis! Bel nu 085 864 00 61 om direct iemand te spreken.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)