Letselschade juristen

Letselschade juristen

Hebt u letsel opgelopen door een voorval of ongeval? In veel gevallen hebt u dan recht op een schadevergoeding. De letselschade juristen van Lex Lawyers helpen u graag om deze schadevergoeding te krijgen.

De schade kan zijn veroorzaakt door een verkeersongeval, een medische fout of een ongelukje op het werk. Ook kunt u een beroepsziekte oplopen of door een dier aangevallen zijn, maar er zijn ook nog andere oorzaken van letselschade.

Zodra een ander aansprakelijk is voor uw letselschade bestaat er een recht op schadevergoeding. Een gespecialiseerd jurist van Lex Lawyers kan u ondersteunen bij het succesvol verkrijgen van een schadevergoeding, en dat doorgaans op basis van no cure, no pay.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Lex Lawyers is een gerenommeerd juristenkantoor dat onder andere gespecialiseerd is in aansprakelijkheid en schadevergoeding. Kennis van de meest recente wet- en regelgeving is daarbij uiteraard aanwezig.

  Daarin onderscheiden onze juristen zich van letselschadebedrijven, die doorgaans voldoende juridische expertise missen. Vaak kunnen wij aan de hand van een eerste gesprek al vrijblijvend een eerste indicatie van de hoogte van uw schadevergoeding geven.

  Bel nu 085 864 00 61 om direct een  van onze letselschade juristen te spreken.

  Letselschade juristen

  Het juridisch traject bij letselschade

  Nadat u uw letselschade bij ons hebt gemeld, stellen wij de wederpartij, de veroorzaker(s) van uw letselschade per aangetekende brief aansprakelijk. Zodra de wederpartij schuld aan uw letsel heeft erkend bewerkstelligen onze juristen een voorschot voor uw kosten. Hierdoor hoeft u geen eigen bijdrage te betalen voor onze rechtsbijstand.

  Onze letselschadejuristen onderhandelen en procederen

  De vervolgstap is dat onze letselschade juristen proberen in overleg met (de advocaat van) de wederpartij te bepalen voor welk deel de zij aansprakelijk is en voor welk bedrag. Mocht dit geen soelaas bieden dan is een gerechtelijke procedure noodzakelijk. Meestal komt het niet zo ver en kunnen we middels onderhandelingen een uitstekende schadevergoeding voor u te realiseren.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)