Familierecht jurist

Familierecht jurist

Bij zaken binnen het familierecht spelen emoties vaak een grote rol. De juristen van Lex Law beschikken over een zeer deskundig en ervaren team dat uw zorgen over de juridische afwikkeling zo veel mogelijk wegneemt. Hierbij verliezen we de positie van de kwetsbaarste partij in het gezin, de kinderen, nimmer uit het oog. Daarnaast is het van belang dat u wordt bijgestaan door een familierecht jurist in wie u vertrouwen hebt.

De meest voorkomende procedure in het familierecht gaat over echtscheiding. Lex Law voert geen echtscheidingsprocedures, maar wij kunnen u wel ondersteunen bij het traject daarvoor en daarna. Denk daarbij aan het opstellen van een echtscheidingsconvenant, ouderschapsregeling, maar ook het incaseren van kinderalimentatie en partneralimentatie. Het is fors goedkoper om ons dergelijke werkzaamheden uit te laten voeren dan een echtscheidingsadvocaat.

Verwant aan scheidingsproblematiek is de verbreking van een relatie tussen samenwoners. Er kunnen echter juridische verschillen en gevolgen zijn.

Als u overweegt om de samenleving met uw partner te beëindigen, of als u wil scheiden, hebt u behoefte aan deskundig juridisch advies. Het is verstandig om voor dat u besluit uit elkaar te gaan met een jurist overlegt. Dan weet u van te voren de juridische haken en ogen die aan uw beslissing kleven. Tevens kan er dan een strategie worden bepaald om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Een familierecht jurist van Lex Law vertelt u hier graag meer over.

Laat uw situatie gratis beoordelen!

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen

  Familierecht jurist

  Onze juristen kunnen u helpen bij:

  • Begeleiding bij echtscheiding, eenzijdig alsook op gemeenschappelijk verzoek. Lees meer
  • Ouderlijk gezag
  • Kinder- en partneralimentatie alsook bijdragen in de kosten van studie en levensonderhoud van jongmeerderjarigen.
  • Vervangende toestemming verhuizingen en vakanties
  • Ontkenning/erkenning vaderschap
  • Ouderschapsplan en zorgregeling
  • Verbreking samenleving
  • Uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen van minderjarige kinderen.
  • Adoptie.
  • Naamwijziging

  Indien u op zoek bent naar een deskundige familierecht jurist die u daadkrachtig met een of meerdere van de bovenstaande onderwerpen kan bij staan, neem dan contact op.

  Bel nu 085 864 00 61 om direct een jurist over uw situatie te spreken.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)