Mediation kantoor

Mediation kantoor Lex Lawyers

Lex Lawyers is niet alleen een rechtspraktijk, maar ook een mediation kantoor. Onze juristen helpen bedrijven en particulieren bij het oplossen van juridische conflicten. Daarmee voorkomen we dat het tot een rechtszaak komt. Dat bespaart onze cliënten een hoop financiële en persoonlijke ellende.

Mediation is goed mogelijk voor huurgeschillen, arbeidsconflicten, maar ook voor allerlei andere problemen. Regelmatig zijn wij als mediation kantoor betrokken bij conflicten in de familiesfeer. Zo bemiddelen we bijvoorbeeld bij de totstandkoming van echtscheidingsconvenanten en ouderschapsplan.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen

  Als mediator stellen wij ons op als bemiddelaar, die volledig onafhankelijk werkt. Belangrijk daarbij is dat we nooit de kant van een van de partijen kiezen, wat advocaten of rechters wel doen. Ook is het van essentieel belang dat beide partijen vrijwillig aan het traject mee werken. Overigens kunt u er op vertrouwen dat bij ons de mediator altijd dezelfde jurist is.

  Mediation is vaak de oplossing op het moment dat er een zakelijke of persoonlijk conflict bestaat en partijen er met overleg zelf niet uitkomen. Het inschakelen van een jurist van ons mediation kantoor voorkomt dat er een advocaat nodig is. Vaak vergroot de inzet van een advocaat de onenigheid alleen maar. Het maakt eigenlijk niet uit met wie of waarover uw juridische conflict is, mediation kan eigenlijk altijd worden toegepast.

  Bel nu 085 864 00 61 om direct een jurist te spreken voor juridisch advies over mediation.

  Mediation kantoor

  Overeenkomst opgesteld door ons mediation kantoor

  Mediation is altijd een vrijwillige keuze, wat in ieder geval het vertrouwen geeft dat men er samen uit wil komen. Om dat vertrouwen ook een stevige basis te geven maken de juristen van ons mediation kantoor duidelijke afspraken met de deelnemende partijen die in de mediationovereenkomst worden vastgelegd.

  Aan het einde van het mediationtraject wordt het resultaat vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Dat is een contract waarin in heldere taal staat beschreven onder welke voorwaarden het conflict is beëindigd. Onze ervaren juristen maken vrijwel alle contracten op, ook de vaststellingsovereenkomst. Hierdoor bent u er van verzekerd dat wij u deskundig begeleiden.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)