Rechtshulp

Rechtshulp

Als u een juridisch probleem hebt met iemand, dan is het belangrijk dat u zo vlug mogelijk advies in wint bij een jurist of een advocaat. Op werkdagen staat Lex Lawyers al binnen 5 uur voor u klaar om u met raad en daad bij te staan. Wij bieden onze rechtshulp aan op basis van een zeer scherp uurtarief.

Bij rechtshulp denken mensen vaak aan bijstand tijdens een rechtszaak. Hoewel wij regelmatig voor onze cliënten procederen, lossen we de meeste zaken buiten de rechtbank op. Dat scheelt tijd, geld en ook stress. De oplossing wordt dan bereikt door door goed juridisch advies te geven en met de wederpartij te corresponderen. Door middel van heldere en krachtige (sommatie)brieven krijgen we meestal voor elkaar wat onze cliënt wil. Soms is er inderdaad harder juridisch wapengekletter nodig, en brengen we de zaak voor de rechter.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen

  Voor ons staat uw belang altijd voorop. Dat betekent ook dat we met u steeds overleggen over de te nemen stappen. Uiteindelijk besluit u, naar aanleiding van ons advies, of we een bepaalde stap wel of niet zetten. Zo houdt u zelf controle over het verloop van de zaak, maar ook over het kostenplaatje. Een onaangename verrassing achteraf wordt op die manier voorkomen.

  Rechtshulp

  Rechtshulp kan ook om iets anders gaan dan alleen een conflict. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een contract, zoals een huurovereenkomst of een vaststellingsovereenkomst. Dat laatste komt vooral veel voor bij beëindiging van een dienstverband of om andere afspraken juridisch vast te leggen.

  Het nakijken van bestaande overeenkomsten is ook een vorm van rechtshulp. Klopt alles nog wel? Is het wel in mijn voordeel om dit contract te tekenen? Voor de bepaling van uw juridische positie zijn dat belangrijke punten. Op al dit soort vragen kunnen we u vlug antwoord geven.

  Wij kunnen u helpen op basis van rechtshulp on demand: u hebt dus geen abonnement of verzekering bij ons nodig. Daardoor kunnen we vlug schakelen.

  Als u een probleem hebt is het altijd goed om te proberen dit eerst zelf op te lossen. Als dit probleem verjuridiseerd wordt, doet u er beter aan direct contact met een advocaat of een jurist op te nemen. Wat het soms lastig maakt om een cliënt te helpen is als er fouten uit het verleden moeten worden hersteld. Dat dat niet altijd mogelijk is, spreekt voor zich. Denk aan de overeenkomst die u hebt getekend, waarin iets onwenselijks staat. Meestal komen de mensen die het eerst rechtshulp hebben gezocht er het beste uit.

  Hebt u een (mogelijk) juridisch conflict? Neem dan vooral contact met ons op. Een gespecialiseerde jurist staat voor u klaar om u met raad en daad bij te staan. Bel nu 085 864 00 61.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)