Rechtshulp on demand

Rechtshulp on demand

Rechtshulp on demand is dé oplossing voor mensen die geen rechtsbijstandverzekering hebben afgesloten en toch rechtshulp nodig hebben. Het wordt veelal aangeboden door verzekeraars, die klaar staan om u voor een vast bedrag te helpen, mits er een verzekering wordt afgesloten.

Lex Lawyers werkt zo niet. Of u nu wel of niet verzekerd bent voor rechtsbijstand, wij staan altijd voor u klaar. Bij ons hoeft u dus geen verzekering of abonnement af te sluiten. U legt uw zaak aan ons voor en binnen 24 uur hebt u op werkdagen een eerste juridisch advies. Geheel gratis! Mocht u vervolgens besluiten om gebruik van onze diensten te maken, dan staat ervaren juristen voor u klaar. Dat kan zowel binnen als buiten de rechtbank zijn.

Wat ook precies uw kwestie is, het is voor u belangrijk om vlug duidelijkheid te krijgen. Dan weet u waar u aan toe bent, en kan er een aanpak worden bepaald. Meestal is het het beste om een rechtszaak te voorkomen. Dat scheelt namelijk veel tijd, geld en onzekerheid. Vaak krijgen wij een oplossing al voor elkaar door namens u met de wederpartij te corresponderen. Wat precies de mogelijkheden in uw zaak zijn, weet u dus al binnen 24 uur. Bel nu 085 864 00 61 om direct iemand te spreken.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Onze rechtshulp: altijd scherp geprijsd, vaak vaste prijs

  Rechtshulp on demand is dus met name geschikt voor mensen die een juridisch probleem hebben en een vlugge oplossing zoeken. Vaak is het mogelijk om met ons een vast bedrag af te spreken, waardoor u niet met onverwachte kosten wordt geconfronteerd.

  Wij kunnen u in onderstaande rechtsgebieden bij staan:

  • aansprakelijkheid
  • bedrijfsrecht
  • consumentenrecht
  • contracten
  • huur
  • incasso
  • rijbewijs en verkeersboetes
  • werk en inkomen

  Rechtshulp on demand

  Als u een juridisch probleem met iemand hebt, dan is het zaak zo vlug mogelijk contact te zoeken met een advocaat of met een jurist. Meestal geldt: hoe eerder u er deskundige rechtshulp bij haalt, hoe beter u uiteindelijk uit de situatie komt.

  Lex Lawyers reageert op werkdagen binnen 24 uur op een verzoek om rechtshulp on demand. In tegenstelling tot andere kantoren en verzekeraars is er bij ons geen wachtrij.

  Neem daarom nu contact op met ons. De procesjuristen van Lex Lawyers staan meteen voor u klaar. Bel nu 085 864 00 61 om direct iemand te spreken.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)