Rijbewijs ingevorderd

Rijbewijs ingevorderd? Wat nu?

Is uw rijbewijs ingevorderd? Dat kan heel lastig zijn met uw werk, kinderen of om een anderen reden. Daarnaast loopt u een groot risico op een strafblad. Wij zorgen dat u uw ingevorderde rijbewijs zo snel mogelijk terug krijgt en strafrechtelijke schade beperkt blijft.

Ons kantoor is gespecialiseerd in verkeersrecht. Wij kunnen u daarom goed helpen bij een ingevorderd rijbewijs wegens snelheid , een ingevorderd rijbewijs wegens alcohol of gevaarlijk rijgedrag. Valt uw situatie hieronder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om het rijbewijs terug te krijgen stellen wij een krachtig klaagschrift op, dat juridisch goed is onderbouwd. Daarmee hebt u een zo groot mogelijke kans om het rijbewijs terug krijgen. Voor het klaagschrift hanteren we een vaste lage prijs van € 527,- inclusief btw. Dat is een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf. Binnen 24 uur na uw aanvraag gaan we al aan de slag, ook in het weekend.

  Rijbewijs ingevorderd

  Ingevorderd rijbewijs snel terug?

  Waarom kiezen voor Lex Lawyers?

  Hoog slagingspercentage

  Klaagschrift binnen 24 uur

  Vaste all-in prijs

  Begeleiding bij hele traject

  Snel uw ingevorderde rijbewijs terug!

  Is uw rijbewijs ingevorderd? En wilt u vlug uw rijbewijs terug? Wij kunnen u helpen. Ons kantoor heeft het afgelopen decennium vele cliënten bijgestaan die te hard of gevaarlijk hadden gereden of met alcohol achter het stuur zaten. 92,7% van onze cliënten krijgt hun rijbewijs eerder terug door onze inspanningen. Voor mensen die hun rijbewijs hard nodig hebben is dat maar wat fijn.

  Als u op werkdagen met ons contact opneemt, dan wordt u direct geholpen. Binnen 24 uur kan het klaagschrift om het rijbewijs terug te krijgen dan al bij de rechtbank worden ingediend. Op die manier krijgt u zo vlug mogelijk het rijbewijs terug.

  Wij werken alleen met vaste prijzen. Op die manier weet u vooraf wat onze dienstverlening kost, zonder addertjes onder het gras.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)