Je Rijbewijs Ingevorderd?

Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen!

Is je rijbewijs ingevorderd? Dat kan heel lastig zijn met je werk, kinderen of om een anderen reden. Daarnaast loop je een groot risico op een strafblad. Wij nemen daarom direct actie, zodat je jouw ingevorderde rijbewijs zo snel mogelijk terug krijgt en strafrechtelijke schade beperkt blijft.

Om je rijbewijs terug te krijgen stellen wij krachtige klaagschriften op, die juridisch goed zijn onderbouwd. Daarmee heb je een zo groot mogelijke kans om je rijbewijs terug krijgen.

Binnen 24 uur na aanvraag gaan we al aan de slag, ook in het weekend. Wij kunnen ondersteunen bij een ingevorderd rijbewijs wegens snelheid of alcohol.

Voor het klaagschrift hanteren we een vaste lage prijs van € 499,75 inclusief btw. Dat is een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf.

Bel nu 085 864 00 61 om direct jouw situatie te bespreken met een jurist of stuur ons een bericht via deze website. Wij reageren ook buiten kantooruren op online contactaanvragen.

  Snel je rijbewijs terug?

  Neem nu contact op voor een gratis beoordeling en direct actie

  Snel je ingevorderde rijbewijs terug!

  Is je rijbewijs ingevorderd? En wil je vlug je rijbewijs terug? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons kantoor heeft alleen al het afgelopen jaar meer dan 200 cliënten bijgestaan die te hard hadden gereden of met alcohol achter het stuur zaten. 94,7% van onze cliënten krijgt hun rijbewijs eerder terug door onze inspanningen. Voor mensen die hun rijbewijs hard nodig hebben is dat maar wat fijn.

  Als je op werkdagen met ons contact opneemt, dan word je binnen 5 uur geholpen. Binnen 24 uur kan het klaagschrift om je rijbewijs terug te krijgen dan al bij de rechtbank worden ingediend. Op die manier proberen we je vlug je rijbewijs terug te laten krijgen.

  Wij werken alleen met vaste prijzen. Op die manier weet je vooraf wat onze dienstverlening kost, zonder addertjes onder het gras.

  WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Goedenavond, waarmee kunnen we helpen?