Rijbewijs ingevorderd

Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen!

Is uw rijbewijs ingevorderd? Dat kan heel lastig zijn met uw werk, kinderen of om een anderen reden. Daarnaast loopt u een groot risico op een strafblad. Wij zorgen dat u uw ingevorderde rijbewijs zo snel mogelijk terug krijgt en strafrechtelijke schade beperkt blijft.

Ons kantoor is gespecialiseerd in verkeersrecht. Wij kunnen u daarom goed helpen bij een ingevorderd rijbewijs wegens snelheid , alcohol of gevaarlijk rijgedrag. Valt uw situatie hieronder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om het rijbewijs terug te krijgen stellen wij een krachtig klaagschrift op, dat juridisch goed is onderbouwd. Daarmee hebt u een zo groot mogelijke kans om het rijbewijs terug krijgen. Voor het klaagschrift hanteren we een vaste lage prijs van € 527,- inclusief btw. Dat is een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf. Binnen 24 uur na uw aanvraag gaan we al aan de slag, ook in het weekend.

Bel nu 085 864 00 61 om een verkeersrechtjurist uw rijbewijs te laten terug vorderen of stuur ons een bericht via deze website. Wij reageren ook buiten kantooruren op online contactaanvragen.

  Ingevorderd rijbewijs snel terug?

  • Gratis beoordeling
  • Klaagschrift binnen 24 uur
  • Ook buiten kantooruren
  • Snel weer op weg
  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste prijs van € 527 incl btw

  Snel uw ingevorderde rijbewijs terug!

  Is uw rijbewijs ingevorderd? En wilt u vlug uw rijbewijs terug? Wij kunnen u helpen. Ons kantoor heeft het afgelopen decennium vele cliënten bijgestaan die te hard of gevaarlijk hadden gereden of met alcohol achter het stuur zaten. 92,7% van onze cliënten krijgt hun rijbewijs eerder terug door onze inspanningen. Voor mensen die hun rijbewijs hard nodig hebben is dat maar wat fijn.

  Als u op werkdagen met ons contact opneemt, dan wordt u direct geholpen. Binnen 24 uur kan het klaagschrift om het rijbewijs terug te krijgen dan al bij de rechtbank worden ingediend. Op die manier krijgt u zo vlug mogelijk het rijbewijs terug.

  Wij werken alleen met vaste prijzen. Op die manier weet u vooraf wat onze dienstverlening kost, zonder addertjes onder het gras.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)