Rijbewijs ingevorderd

Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen!

Is uw rijbewijs ingevorderd? Dat kan heel lastig zijn met uw werk, kinderen of om een anderen reden. Daarnaast loopt u een groot risico op een strafblad. Wij zorgen dat u uw ingevorderde rijbewijs zo snel mogelijk terug krijgt en strafrechtelijke schade beperkt blijft.

Ons kantoor is gespecialiseerd in verkeersrecht. Wij kunnen u daarom goed helpen bij een ingevorderd rijbewijs wegens snelheid , een ingevorderd rijbewijs wegens alcohol of gevaarlijk rijgedrag. Valt uw situatie hieronder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om het rijbewijs terug te krijgen stellen wij een krachtig klaagschrift op, dat juridisch goed is onderbouwd. Daarmee hebt u een zo groot mogelijke kans om het rijbewijs terug krijgen. Voor het klaagschrift hanteren we een vaste lage prijs van € 527,- inclusief btw. Dat is een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf. Binnen 24 uur na uw aanvraag gaan we al aan de slag, ook in het weekend.

Bel nu 085 864 00 61 om een verkeersrechtjurist uw rijbewijs te laten terug vorderen of stuur ons een bericht via deze website. Wij reageren ook buiten kantooruren op online contactaanvragen.

  Ingevorderd rijbewijs snel terug?

  • Gratis beoordeling
  • Klaagschrift binnen 24 uur
  • Incl. verzoek aan OM (optioneel)
  • Ook buiten kantooruren
  • Snel weer op weg
  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste prijs van € 527 incl. btw

  Snel uw ingevorderde rijbewijs terug!

  Is uw rijbewijs ingevorderd? En wilt u vlug uw rijbewijs terug? Wij kunnen u helpen. Ons kantoor heeft het afgelopen decennium vele cliënten bijgestaan die te hard of gevaarlijk hadden gereden of met alcohol achter het stuur zaten. 92,7% van onze cliënten krijgt hun rijbewijs eerder terug door onze inspanningen. Voor mensen die hun rijbewijs hard nodig hebben is dat maar wat fijn.

  Als u op werkdagen met ons contact opneemt, dan wordt u direct geholpen. Binnen 24 uur kan het klaagschrift om het rijbewijs terug te krijgen dan al bij de rechtbank worden ingediend. Op die manier krijgt u zo vlug mogelijk het rijbewijs terug.

  Wij werken alleen met vaste prijzen. Op die manier weet u vooraf wat onze dienstverlening kost, zonder addertjes onder het gras.

  Rijbewijs ingevorderd? Hoe helpen wij u nu precies verder?

  Is uw rijbewijs ingevorderd voor een aantal maanden? Dan kunnen we u helpen het sneller terug te krijgen. Wij kennen de relevante wet- en regelgeving en weten precies waar we op moeten letten.

  Door onze ervaring en kennis zorgen we er voor dat u het rijbewijs zo snel mogelijk weer in handen krijgt. Voor u is dat is van belang, omdat u nu een stuk minder mobiel bent. Als uw rijbewijs is ingevorderd kan dat namelijk grote gevolgen hebben voor uw werk en familie. Door direct actie te nemen proberen we de financiële en emotionele schade voor u tot een minimum te beperken.

  In theorie zou de Officier van Justitie uit zichzelf binnen 10 dagen kunnen beslissen dat u het rijbewijs terug krijgt, maar in de praktijk is dat volstrekt zinloos. U bent namelijk verdachte van een strafbaar feit en uit zichzelf komt het rijbewijs niet eerder terug. De snelste methode is het rijbewijs terug te vorderen bij de rechter.

  Het is ook belangrijk om te kijken onder welke omstandigheden het rijbewijs is ingevorderd. In geval een rijbewijs is ingevorderd wegens alcohol, dan is de manier waarop de alcoholtest is afgenomen van groot belang. Ook bij een veel te hoge snelheid zijn er bepaalde voorwaarden om uw rijbewijs sneller terug te krijgen. Zo zal bijvoorbeeld de manier waarop de snelheid werd gemeten en of u al lang rijdt een rol spelen in de beslissing van de rechter. Ook kan er sprake zijn van ‘status verdachte’. In dat geval is het zeker noodzakelijk om onmiddellijk te reageren.

  Als gespecialiseerde juristen zijn wij precies op de hoogte van alle juridische kansen en mogelijkheden. Wij helpen u dan ook graag met de procedure om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te vragen. We hebben een hoog slagingspercentage. Dit komt vooral doordat wij een realistische inschatting maken van uw kansen en kansloze zaken niet aannemen. We adviseren om direct met ons contact op te nemen nadat uw rijbewijs is ingevorderd wegens snelheid of alcoholgebruik.

  Juridische hulp nodig?

  Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)