Verkeersrechtjuristen

Lex Lawyers, verkeersrechtjuristen

Lex Lawyers is een ervaren juristenkantoor dat gespecialiseerd is in verkeersrecht. We hebben ruime ervaring met ingevorderde rijbewijzen. De afgelopen jaren hebben we letterlijk honderden mensen weer vlug achter het stuur gekregen.

We hanteren voor onze cliënten zeer concurrerende tarieven. In de meeste gevallen geldt een vaste prijs. Zonder allerlei bijkomende kosten achter. Dat is wel zo prettig, want daardoor weet u vooraf al waar u aan toe bent

Onze marktpositie is het goedkope alternatief voor dure advocatenkantoren, zonder aan kwaliteit in te leveren. Onze juristen hebben namelijk dezelfde universitaire opleiding gevolgd als advocaten. Wij hebben geen advocaten in dienst. Dat scheelt u flink in de kosten, terwijl het resultaat in de meeste gevallen hetzelfde is.

Let op voor commerciële advocaten

Pas op dat u zich door onrust vanwege de invordering van uw rijbewijs niet laat verleiden tot het betalen van hoge bedragen. Dat is volstrekt onnodig. Er zijn commerciële advocaten die voor het terugvragen van uw rijbewijs meer dan € 1.100,- rekenen. Daarbij wordt u voorgespiegeld dat het rijbewijs dan snel terug komt. Ook wordt er vaak ingespeeld op uw onrust en aangedrongen op een zo uitgebreid mogelijke bijstand. Dat is maar in bepaalde gevallen echt nodig.

Bij ons krijgt u een eerlijke prijs en een realistische inschatting van uw kansen. Het gaat onze juristen er om dat wij u goed helpen bij het terug krijgen van uw rijbewijs. En dat hoeft niet zo veel te kosten. Door onze ervaring herkennen we direct uw situatie en zijn we in staat met u mee te denken. Prettig is daarbij dat onze juristen niet in vakjargon met u communiceren, maar gewoon heldere taal gebruiken. Bel nu 085 864 00 61 voor meer informatie.

  Rijbewijs ingevorderd

  Ingevorderd rijbewijs snel terug?

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)