Rijbewijs Ingevorderd snelheid

Uw rijbewijs is ingevorderd wegens snelheid?

Op grond van artikel 164 lid 2 sub d Wegenverkeerswet 1994 kan uw rijbewijs worden ingevorderd wegens snelheid. Buiten de bebouwde kom raakt u het rijbewijs kwijt als u meer dan 50 km per uur te hard hebt gereden.

Als u binnen de bebouwde te hard rijdt, dan bent u het rijbewijs nog eerder kwijt. Dat gebeurt namelijk al als u 30 kilometer te hard rijdt. In alle gevallen gaat het om de snelheid na de wettelijke correctie.

Na invordering van uw rijbewijs tegens snelheid, geldt een minimale inhoudingstermijn van twee maanden.

Rijbewijs ingevorderd snelheid

Het is daarom altijd verstandig om direct een jurist of een advocaat in te schakelen als uw rijbewijs is ingevorderd. Vaak bent u niet alleen uw rijbewijs kwijt, maar loopt u als verdachte ook nog eens een grote kans op een strafblad. Ook is het aan te raden te laten toetsen of aan alle juridische vereisten voor snelheidsmeting is voldaan.

Voorts kan uw rijbewijs alleen worden ingevorderd als u direct na de gemeten snelheidsovertreding door de politie bent staande gehouden. Bent u geflitst, maar niet aangehouden? Dan mag uw rijbewijs niet worden ingevorderd wegens snelheid.

Bel nu 085 029 63 03 om uw rijbewijs snel terug te krijgen. Wij reageren ook buiten kantooruren op online contactaanvragen.

  Ingevorderd rijbewijs snel terug?

  • Gratis beoordeling
  • Klaagschrift binnen 24 uur
  • Ook buiten kantooruren
  • Snel weer op weg
  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste prijs van € 527 incl btw

  Wacht niet af als uw rijbewijs is ingevorderd wegens snelheid!

  Het is erg belangrijk dat de juiste juridische stappen worden genomen om uw ingevorderde rijbewijs weer terug te krijgen. Onze juristen helpen dagelijks mensen om terug achter te stuur te mogen..

  Als uw rijbewijs is ingevorderd wegens snelheid, is het aan te raden om snel te zijn met het terugvorderen. Hoe langer u wacht, hoe langer het duurt voor u het rijbewijs terug krijgt. Dat kan zorgen voor allerlei problemen. Wij staan klaar om u meteen te helpen.

  Ook spannen we ons in om te voorkomen dat u een strafblad krijgt. Als u meer dan 30 of 40 kilometer per uur te hard hebt gereden, dan kunt u al een strafblad krijgen. Het maakt niet uit of u daarvoor al door een rechter bent veroordeeld.

  Schakel ons direct in als uw rijbewijs is ingevorderd wegens snelheid!

  Wilt u vlug de weg weer op en een strafblad voorkomen? Neem dan contact met ons op. Onze gespecialiseerde juristen staan voor u klaar om zonder wachttijd met uw ingevorderde rijbewijs aan de slag te gaan. We kunnen voor u een juridisch sterk klaagschrift opstellen. Daardoor nemen de kansen dat u het rijbewijs snel terug krijgt aanzienlijk toe.

  Is uw rijbewijs ingevorderd wegens en hebt u het hard nodig? Neem voor directe actie contact met een van onze verkeersrechtjuristen op. Binnen 24 uur na aanvraag kan het klaagschrift al bij de rechtbank zijn, ook in het weekend. Wij kunnen ook ondersteunen bij een ingevorderd rijbewijs wegens alcohol en wegens gevaarlijk rijgedrag.

  Voor het klaagschrift hanteren we een vaste lage prijs van € 527,- inclusief btw. Dat is een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf.

  Bel nu 085 029 63 03 om uw rijbewijs snel terug te krijgen. Wij reageren ook buiten kantooruren op online contactaanvragen.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)