Rijbewijs terugkrijgen: onze aanpak

Snel uw rijbewijs terugkrijgen?

Wilt u snel uw rijbewijs terugkrijgen na invordering? Dan hebt u belang bij gespecialiseerde juristen. Onze juristen zijn gespecialiseerd in verkeersrecht. Wij helpen u om zo snel mogelijk weer de weg  op te gaan.

Om uw rijbewijs terug te krijgen houden we het tempo er in. Daarom zitten we goed achter het Openbaar Ministerie en de rechtbank aan. Wij willen steeds weten wat de stand van zaken is en of we iets kunnen doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze juristen helpen u vanaf het moment van indiening het bezwaarschrift tot en met het einde van de klaagschriftprocedure.

Als u het rijbewijs kan terugkrijgen, dan zorgen wij er voor dat dit snel gebeurt. De afgelopen jaren hebben veel cliënten hun rijbewijs via ons terug gekregen.

Bel nu 085 029 63 03 om uw rijbewijs snel terug te krijgen. Wij reageren ook buiten kantooruren op online contactaanvragen.

  Ingevorderd rijbewijs snel terug?

  • Gratis beoordeling
  • Klaagschrift binnen 24 uur
  • Ook buiten kantooruren
  • Snel weer op weg
  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste prijs van € 527 incl btw

  Uw rijbewijs terugkrijgen in 3 stappen

  De eerste stap: neem contact op!

  De eerste stap is dat u uw gegevens en al aanwezige documenten bij ons achter laat. Die documenten nemen we door, waarna u meteen van ons advies krijgt. Daarbij maken we tevens een eerste inschatting of er is voldaan aan de regels die gelden voor de invordering wegens snelheid of rijden onder invloed.

  Dat advies is helemaal gratis, en zo weet u ook snel wat de kansen zijn om het rijbewijs terug te krijgen.

  De tweede stap: het klaagschrift

  Als alle gegevens compleet zijn en u ons de opdracht hebt gegeven, dan gaan we voor u aan de slag met een juridisch sterk klaagschrift. Binnen 24 uur kan het klaagschrift al bij de rechtbank zijn ingediend.

  Het is in ieder geval niet verstandig om eerst de termijn van 10 dagen van de Officier van Justitie af te wachten. Dan duurt het alleen maar langer voor u het rijbewijs terug krijgt. Het klaagschrift mag namelijk al meteen nadat de politie uw rijbewijs heeft ingevorderd worden ingediend.

  Derde stap: verzoek tot teruggaaf van het rijbewijs

  Ondertussen dienen we voor aanvang van de raadkamerzitting een verzoek tot teruggaaf van het rijbewijs in. Als dat verzoek wordt gehonoreerd, hoeft niet naar de zitting. Ook heb u dan het rijbewijs binnen 10 dagen na de indiening van het klaagschrift al terug. Of dit haalbaar is bespreken we uiteraard van tevoren met u.

  Is uw rijbewijs ingevorderd wegens snelheid, gevaarlijk rijgedrag of alcohol. en wilt u het rijbewijs terug krijgen? Neem dan contact met een van onze juristen op. Binnen 24 uur na aanvraag gaan we al aan de slag, ook in het weekend.

  Voor het klaagschrift hanteren we een vaste lage prijs van € 527,- inclusief btw. Dat is een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf.

  Bel nu 085 029 63 03 om uw rijbewijs snel terug te krijgen. Wij reageren ook buiten kantooruren op online contactaanvragen.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)