Rijbewijs terugkrijgen: onze aanpak

Vlug je rijbewijs terugkrijgen?

Wil je snel je rijbewijs terugkrijgen na invordering? Dan heb je belang bij gespecialiseerde juristen. Onze juristen zijn gespecialiseerd in verkeersrecht. Wij helpen je om zo snel mogelijk weer de weg  op te gaan.

Om je rijbewijs terug te krijgen houden we het tempo er in. Daarom zitten we goed achter het Openbaar Ministerie en de rechtbank aan. Wij willen steeds weten wat de stand van zaken is en of we iets kunnen doen om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Onze juristen helpen je vanaf het moment van indiening het bezwaarschrift tot en met het einde van de klaagschriftprocedure.

Als je je rijbewijs kan terugkrijgen, dan zorgen wij er voor dat dit snel gebeurt. De afgelopen jaren hebben veel cliënten hun rijbewijs via ons terug gekregen.

Bel nu 085 864 00 61 om direct jouw situatie te bespreken met een jurist of stuur ons een bericht via deze website. Wij reageren ook buiten kantooruren online contactaanvragen.

  Snel je rijbewijs terug?

  • Gratis beoordeling
  • direct actie
  • ook buiten kantooruren
  • klaagschrift binnen 24 uur
  • snel weer op weg
  • vaste prijs van € 527

  Je rijbewijs terugkrijgen in 3 stappen

  De eerste stap: neem contact op!

  De eerste stap is dat jij je gegevens al aanwezige documenten bij ons achter laat. Die documenten nemen we door, waarna je meteen van ons advies krijgt.

  Dat advies is helemaal gratis, en zo weet je ook snel wat de kansen zijn om je rijbewijs terug te krijgen.

  De tweede stap: het klaagschrift

  Als alle gegevens compleet zijn en jij ons de opdracht hebt gegeven, dan gaan we voor je aan de slag. Afhankelijk van de fase waarin je zit stellen we of een bezwaarschrift op of een klaagschrift.

  Meestal stellen we direct een klaagschrift op en lukt het ons om dit binnen 48 uur na opdracht al klaar te hebben.

  Het is in ieder geval niet verstandig om eerst de termijn van 10 dagen van de Officier van Justitie af te wachten. Dan duurt het alleen maar langer voor je je rijbewijs terug krijgt. Het klaagschrift mag namelijk al meteen nadat de politie je rijbewijs heeft ingevorderd worden ingediend.

  Derde stap: verzoek tot teruggaaf van het rijbewijs

  Ondertussen dienen we voor aanvang van de raadkamerzitting een verzoek tot teruggaaf van het rijbewijs in. Als dat verzoek wordt gehonoreerd, hoef je niet naar de zitting. Ook heb je dan het rijbewijs binnen 10 dagen na de indiening van het klaagschrift al terug. Of dit haalbaar is bespreken we uiteraard van tevoren met je.

  Is je rijbewijs ingevorderd wegens snelheidof alcohol. en wil je jouw rijbewijs terug krijgen? Neem dan contact met een van onze juristen op. Binnen 24 uur na aanvraag gaan we al aan de slag, ook in het weekend.

  Voor het klaagschrift hanteren we een vaste lage prijs van € 527,- inclusief btw. Dat is een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)