Snel rijbewijs terug

Snel rijbewijs terug

Wil je je rijbewijs snel terug na invordering? Wij kunnen je helpen. Lex Lawyers is gespecialiseerd in verkeersstrafrecht en weet als geen ander hoe je zo vlug mogelijk de weg op kan.

Na de invordering van je rijbewijs komt er veel op je af. In sommige gevallen ben je niet alleen je rijbewijs kwijt, maar ook je auto. In ieder geval krijg je te maken met het Openbaar Ministerie en misschien ook met het CBR.

rijbewijs terug krijgen na invordering

  Ingevorderd rijbewijs snel terug?

  • Gratis beoordeling
  • Klaagschrift binnen 24 uur
  • Ook buiten kantooruren
  • Snel weer op weg
  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste prijs van € 527 incl btw

  Snel terug is belangrijk

  Als je je rijbewijs verliest heeft dat vaak gevolgen voor je werk. Je werkgever kan bijvoorbeeld proberen de arbeidsovereenkomst te ontbinden, of je kan als ondernemer niet meer leveren aan je klanten.

  Je hebt er dus belang bij dat je je rijbewijs snel terug krijgt. Wij weten als geen ander hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. We houden niet alleen nauw contact met het Openbaar Ministerie en de rechtbank, maar stellen ook een krachtig klaagschrift op.

  In een krachtig klaagschrift worden zowel persoonlijke gronden (werk, mantelzorg etc) als juridische argumenten genoemd om je rijbewijs terug te krijgen.

  Die juridische argumenten kunnen ook van belang zijn voor je strafrechtelijke positie of voor eventuele maatregelen van het CBR. Het is daarom van groot belang dat het klaagschrift door een specialist verkeersrecht wordt opgesteld.

  Ga vooral niet zelf aan de slag daarmee en laat je niet verleiden door online voorbeelden of websites waar automatische klaagschriften uitrollen. Niet alleen kost je dat geld, ook is de enige kans dat je rijbewijs terug komt verkeken.

  Krijg vlug je rijbewijs weer terug

  Onze juristen hebben ruim 10 jaar ervaring met het succesvol terugvorderen van rijbewijzen. Ook ondersteunen we bij kwesties die hiermee samenhangen, denk aan een in beslag genomen auto, maar ook aan arbeidsconflicten, geschillen tussen ondernemers en maatregelen van het CBR.

  Wil je snel actie door deskundige specialisten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen er voor zorgen dat er binnen 24 uur een klaagschrift naar de rechtbank gaat.

  Bel ons voor direct contact met rijbewijs specialist: 085 864 00 61 . Buiten kantooruren reageren wij ook op WhatsApp.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)