Juridisch advies

Juridisch advies

Juristenkantoor Lex Lawyers is gespecialiseerd in het geven van juridisch advies en het voeren van procedures voor de rechtbank (kanton- en bestuursrechter). Onze juristen doen dus veel meer dan een juridisch adviesbureau, terwijl wij een stuk betaalbaarder zijn dan een advocatenkantoor.

Overigens hebt u voor goede juridisch ondersteuning geen advocaat nodig, een deskundig jurist volstaat. Dat geldt trouwens voor de meeste juridische werkzaamheden die een advocaat doet, waardoor ons inschakelen u veel geld kan schelen.

De juristen en juridisch adviseurs van Lex Lawyers zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals de Nederlandse Juristenvereniging (NJV) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), waardoor u er op kunt vertrouwen dat onze juridisch advieswerk van het hoogste niveau is.

Bel nu 085 864 00 61 om direct uw situatie te bespreken met een jurist.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Veel voorkomende zaken

  De zaken, waarover wij juridisch adviseren, houden verband met vrijwel alle rechtsgebieden. Het meest komen aansprakelijkheid, huurzaken, arbeidsconflicten, niet goed uitgevoerde werkzaamheden of producten die niet volstaan voor. Regelmatig heeft ons juridisch advies ook betrekking op kwesties met de overheid.

  Ook veel ondernemers vragen aan ons advies. Meestal leiden onze werkzaamheden tot een oplossing van het probleem, waardoor een gerechtelijke procedure voorkomen kan worden.

  Als het niettemin toch tot een gerechtelijke procedure komt dan staan we u ook in de rechtbank bij. Wij adviseren namelijk niet alleen voor onze cliënten, wij procederen ook. Onze juristen kunnen u in dat geval zowel in de rol van eiser of gedaagde vertegenwoordigen, bij de rechtbank (sector kanton) of bij de bestuursrechter. Het is wel van belang dat vooraf de kansen van een gerechtelijke procedure worden besproken, net als de kosten. Hier kunnen wij u ook bij adviseren.

  Direct juridisch advies

  Neem voor rechtskundig advies of rechtsbijstand contact met ons op. Op werkdagen reageren wij binnen 5 uur! Bel nu 085 864 00 61 om direct iemand te spreken.

  Juridisch advies

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)