Contracten opstellen of nakijken

Contracten opstellen of nakijken

De juristen van Lex Lawyers kunnen voor u contracten opstellen of nakijken. Vrijwel dagelijks stellen we contracten op voor zowel bedrijven als particulieren. Het doel is altijd een contract op te stellen dat juridisch dichtgetimmerd is. Daarmee is uw belang zo goed mogelijk gediend.

Als u onderneemt, of als u als particulier belangrijke afspraken wil vastleggen, biedt een goed contract veiligheid en zekerheid. De mogelijke risico’s worden tot een minimum beperkt en uw rechten zijn goed vastgelegd. In het contract wordt namelijk opgenomen welke rechten en plichten u en uw wederpartij hebben. Denk hierbij aan wanneer er betaald moet worden, of er garanties van toepassing zijn of wie wat wanneer doet etc.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Laat uw contract opstellen door een jurist

  Het opstellen of nakijken van contracten is gespecialiseerd werk, dat bij sterke voorkeur door door een jurist of advocaat zou moeten worden gedaan. Op internet zijn diverse sites te vinden waar men “goedkoop” een contract kan downloaden en al dan niet online kan invullen. Dat klinkt misschien aantrekkelijk, maar een contract is vrijwel altijd maatwerk. Regelmatig voeren wij gerechtelijke procedures waar dit soort modelcontracten een rol spelen. Ook hier geldt dus: goedkoop is duurkoop!

  Daarnaast hoeft een contract dat wij opstellen niet heel veel te kosten, terwijl u er wel op kunt vertrouwen dat er een deskundig jurist aan heeft gewerkt. Laat ook uw contract zo goed mogelijk dichttimmeren, en neem vandaag nog contact met ons op!

  Contracten opstellen en nakijken

  Contracten waar wij veel ervaring mee hebben:

  • algemene voorwaarden
  • arbeidsovereenkomsten
  • geheimhoudingsovereenkomsten
  • huurovereenkomsten
  • koopcontracten
  • leningovereenkomsten
  • maatschapsovereenkomsten
  • managementovereenkomsten
  • samenwerkingsovereenkomsten
  • vof en ZZP contracten

  Nakijken van contracten

  Voldoet een bestaand contract aan de huidige wet- en regelgeving? Wat betekent een contract voor u in de praktijk? Welke risico’s houdt een contract voor u in?

  Op dit soort vragen weten de juristen van Lex Lawyers het antwoord. Wij kijken graag uw contracten na. In vrijwel iedere overeenkomst die we nakijken ontdekken we valkuilen waar onze cliënten zich (nog) niet van bewust waren. Het is dus goed om een of meerdere bestaande contracten door ons te laten nakijken. Dat beperkt de risico’s voor u aanzienlijk, en soms blijkt u zelfs meer recht op iets te hebben dan u misschien dacht.

  Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Een gespecialiseerd jurist van Lex Lawyers helpt u graag met het nakijken of opstellen van uw contracten, algemene voorwaarden etc. Als ondernemer onderneemt u meteen een stuk veiliger en als particulier hebt u uw zaken beter geregeld.

  Bel nu 085 864 00 61 om direct de mogelijkheden voor uw contract te vernemen.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)