Huurrecht Jurist

Huurrecht jurist

Lex Lawyers is zeer ervaren in het adviseren en procederen in huurrecht zaken. We staan zowel verhuurders als huurders bij. Onze deskundige huurrecht jurist staat voor u klaar en reageert op werkdagen binnen 5 uur.

Als huurder en verhuurder van een woning of van een bedrijfsruimte kan het helaas voorkomen dat u met elkaar in een juridisch conflict belandt. Denk hierbij aan niet betaalde huurpenningen, een niet gehanteerde opzegtermijn, een huurverhoging, servicekosten of doorberekende verbouwingskosten etc.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  In de meest ideale situatie worden alle problemen in korte tijd opgelost, waarna u weer op goede voet verder kan met uw (ver)huurder. Het is daarom van groot belang dat u u met de wederpartij in gesprek blijft. Lukt dat niet? Dan is soms een beëindiging van de huurovereenkomst met wederzijds goedvinden mogelijk. Als ook dat geen optie is, dan staat onze huurrecht jurist voor u klaar om te procederen. De meeste gerechtelijke procedures gaan over de incasso van huurgelden of over ontruiming. Onze huurrecht jurist heeft dan ook veel ervaring daarmee.

  De basis van de verhouding tussen huurder en de verhuurder is de huurovereenkomst. Als u zich tot ons wendt, zullen wij na het intakegesprek uw huurovereenkomst doornemen. Mede aan de hand hiervan informeren wij u over uw rechtspositie. Het eerste juridisch advies is altijd gratis.

  Onze juristen nemen de benodigde actie om uw belangen te behartigen. Bijvoorbeeld om de verhuurder of huurder te bewegen zijn afspraken of verplichtingen alsnog na te komen. In sommige gevallen kunnen wij ook voor u trachten een schadevergoeding gerealiseerd te krijgen. Lukt dat niet zonder procederen? Dan gaan we voor u naar de rechtbank!

  Bel nu 085 864 00 61 om direct een jurist te spreken.

  Huurrecht jurist

  Beoordeling van de huurovereenkomst door een huurrecht jurist

  De basis van ieder huurgeschil waar wij mee te maken hebben is altijd de schriftelijke huurovereenkomst, of juist het ontbreken daarvan. Onze ervaren huurrecht jurist kan voor u een bestaande huursituatie beoordelen, ook zonder dat er een schriftelijke huurovereenkomst is.

  Ook kunnen we voor u een huurcontract opstellen of beoordelen. Vaak kan dat al binnen 48 uur na opdracht voor u geregeld zijn.

  Hebt u een (mogelijk) huurconflict? Neem dan vooral contact met ons op. Onze gespecialiseerde huurrecht jurist staat klaar om u met raad en daad bij te staan. Bel nu 085 864 00 61.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)