Klaagschrift rijbewijs

Klaagschrift rijbewijs

Als je rijbewijs is ingevorderd heb je er veel belang bij dat je dit zo vlug mogelijk weer terug krijgt. De snelste methode is de rechter te verzoeken om een beslissing te nemen over de teruggaaf van je rijbewijs. De Officier van Justitie en het CVOM geven doorgaans het rijbewijs niet terug, omdat zij enkel kijken naar de richtlijnen van het Openbaar Ministerie. Afwachten wat de Officier beslist (10 dagen), of een bezwaarschrift indienen tegen de invordering is dan ook meestal zinloos. Een klaagschrift tegen de invordering van het rijbewijs is je beste kans.

Je doet er verstandig aan om het klaagschrift te laten indienen door een ervaren jurist of advocaat. Zelf met een klaagschrift aan de slag gaan dat op internet kan worden gedownload of worden ingevuld is volstrekt onverantwoord.

  Snel je rijbewijs terug?

  • Gratis beoordeling
  • direct actie
  • ook buiten kantooruren
  • klaagschrift binnen 24 uur
  • snel weer op weg
  • vaste prijs van € 527

  Klaagschrift: kans en risico!

  Besef goed dat je verdachte bent van het plegen van een strafbaar feit en dat er dus wel een echt goed verhaal moet komen om je rijbewijs terug te krijgen. Dat lukt niet met standaard klaagschriften. Daarnaast moet je niet per ongeluk je eigen strafrechtelijke positie slechter maken doordat je goedbedoeld het verkeerde opschrijft.

  Uiteindelijk heb je bij de rechter maar één kans bij de rechter om je rijbewijs terug te krijgen. Daarnaast gaat het om specialistisch juridisch werk, waar juristen en advocaten jarenlang voor hebben gestudeerd. Onze juristen zijn specialisten en weten als geen ander hoe een kansrijk klaagschrift moet worden opgesteld. Ook controleren we of de politie zich wel aan de procedures heeft gehouden.

  In het klaagschrift moet duidelijk naar voren komen waarom je het rijbewijs met spoed nodig hebt. Meestal denken mensen dan aan hun werk, maar dat argument is niet in alle gevallen sterk genoeg. Dat geldt zeker als het alleen gaat om woon- en werkverkeer. Hetzelfde geldt voor medische redenen en sociale verplichtingen.

  De situatie en de kans om het rijbewijs terug te krijgen verschilt per persoon. Je hebt één kans om met een klaagschrift je rijbewijs terug te krijgen. Dat is tevens de laatste kans. Leg daarom altijd jou specifieke situatie aan ons voor zodat wij je goed kunnen adviseren over de haalbaarheid.

  Is je rijbewijs ingevorderd wegens snelheidof alcohol. en wil je jouw rijbewijs terug krijgen? Neem dan contact met een van onze juristen op. Binnen 24 uur na aanvraag gaan we al aan de slag, ook in het weekend.

  Voor het klaagschrift hanteren we een vaste lage prijs van € 527,- inclusief btw. Dat is een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)