Klaagschrift rijbewijs

Klaagschrift rijbewijs

Als uw rijbewijs is ingevorderd hebt u er veel belang bij dat u dit zo vlug mogelijk weer terug krijgt. Wij kunnen met een krachtig klaagschrift daar voor zorgen.

De Officier van Justitie en het CVOM geven doorgaans het rijbewijs niet terug, omdat zij enkel kijken naar de richtlijnen van het Openbaar Ministerie. Afwachten wat de Officier beslist (10 dagen), of een bezwaarschrift indienen tegen de invordering is dan ook meestal zinloos. De snelste methode is de rechter te verzoeken om een beslissing te nemen over de teruggaaf van het rijbewijs. Het middel daarvoor is een klaagschrift.

U doet er verstandig aan om het klaagschrift te laten opstellen door een ervaren jurist of advocaat. Zelf met een klaagschrift aan de slag gaan dat op internet kan worden gedownload of worden ingevuld is volstrekt onverantwoord.

  Ingevorderd rijbewijs snel terug?

  • Gratis beoordeling
  • Klaagschrift binnen 24 uur
  • Ook buiten kantooruren
  • Snel weer op weg
  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste prijs van € 527 incl btw

  Klaagschrift: kans en risico!

  Besef goed dat u verdacht wordt van het plegen van een misdrijf en dat er dus wel een echt goed verhaal moet komen om het rijbewijs terug te krijgen. Dat lukt niet met standaard klaagschriften. Daarnaast moet u niet per ongeluk uw eigen strafrechtelijke positie slechter maken doordat u goed bedoeld het verkeerde opschrijft.

  Uiteindelijk hebt u bij de rechter maar één kans om het rijbewijs terug te krijgen. Een klaagschrift is juridisch werk, waar juristen en advocaten jarenlang voor hebben gestudeerd. Onze juristen zijn specialisten in verkeersrecht. Zij weten als geen ander hoe een kansrijk klaagschrift moet worden opgesteld. Ook controleren we of de politie zich wel aan de regels heeft gehouden.

  In het klaagschrift moet duidelijk naar voren komen waarom u het rijbewijs met spoed nodig hebt. Ook moeten juridische redenen genoemd worden. Als niet-juridisch argument noemen mensen vaak hun werk als reden voor teruggaaf. Dat argument is zeker niet in alle gevallen sterk genoeg. Dat geldt vooral als het alleen gaat om woon- en werkverkeer. Hetzelfde geldt voor medische redenen en sociale verplichtingen.

  De situatie en de kans om het rijbewijs terug te krijgen verschilt per persoon. U hebt één kans om met een klaagschrift het rijbewijs terug te krijgen. Dat is tevens de laatste kans. Leg daarom altijd uw specifieke situatie aan ons voor zodat wij u goed kunnen adviseren over de haalbaarheid.

  Is uw rijbewijs ingevorderd wegens snelheidof alcohol of gevaarlijk rijgedrag? En hebt u het rijbewijs dringend nodig? Neem dan contact met een van onze juristen op. Wij zorgen er voor dat u weer de weg op kan. Binnen 24 uur na aanvraag gaan we al aan de slag, ook in het weekend.

  Voor het klaagschrift hanteren we een vaste lage prijs van € 527,- inclusief btw. Dat is een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf.

  Bel nu 085 029 63 03 om uw rijbewijs snel terug te krijgen. Wij reageren ook buiten kantooruren op online contactaanvragen.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)