Algemene voorwaarden opstellen

Algemene voorwaarden opstellen

Wilt u algemene voorwaarden laten opstellen of controleren? Bij juristenkantoor Lex Lawyers bent u aan het juiste adres. We kunnen niet alleen de voorwaarden opstellen, we kunnen ze ook nakijken of als dat nodig is verbeteren. En dat tegen een gunstig tarief.

Sterke algemene voorwaarden kunnen een bedrijf veel opleveren of juist een hoop ellende besparen. De voorwaarden maken immers deel uit van de overeenkomst die u met een klant sluit en daarmee kunt u vooraf allerlei risico’s uitsluiten. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat uw klant niet op tijd betaalt, of dat de klant klaagt over uw product of dienst. Hoe zit het met garantie of service? Etc.

Er zijn wel wettelijke grenzen aan wat er allemaal in algemene voorwaarden mag staan. Zeker als er bedrijven en consumenten zaken met elkaar doen is niet alles toegestaan. Gelukkig weten onze deskundige juristen precies hoe de voorwaarden conform actuele wet-en regelgeving moeten worden opgesteld.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Algemene voorwaarden opstellen

  Algemene voorwaarden: het belang van maatwerk

  Van belang is te beseffen dat elk bedrijf zijn eigen werkwijze heeft. In de praktijk worden – zeker door starters – toch vaak voorwaarden gekopieerd van concurrenten en iets aangepast. Dat is sterk af te raden. Afgezien van de inbreuk op auteursrecht, is het verstandig om te voorkomen dat een bedrijf gebruik maakt van verouderde voorwaarden. Daarnaast zijn er ongetwijfeld afwijkingen in de workflow van een bedrijf, waardoor maatwerkvoorwaarden veel betere bescherming bieden.

  Wilt u uw algemene voorwaarden laten opstellen? Of laten nakijken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan uw situatie bespreken en u krijgt dan een gratis eerste juridisch advies over de algemene voorwaarden. We zullen u dan ook meteen laten weten wat de werkzaamheden aan de voorwaarden kosten. Meestal is het mogelijk een aantrekkelijke vaste prijs af te spreken.

  De juristen van Lex Lawyers staan klaar om uw algemene voorwaarden op te stellen. Bel nu 085 864 00 61 om direct iemand te spreken.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)