Bedrijfsrecht en ondernemingsrecht

Juridisch advies voor ondernemers

Als ondernemer kan het bijna niet anders dan dat u af en toe met iemand in een juridisch conflict belandt. Dat kan zijn omdat een klant u niet betaalt, maar ook omdat afspraken door leveranciers of personeelsleden niet worden nagekomen. Soms is er ook sprake van onenigheid met een verhuurder en zelfs wel eens met een zakenpartner. Wat uw situatie ook is, onze juristen staan voor u klaar met juridisch advies voor ondernemers.

Door als ondernemer op het juiste moment deskundig juridisch advies in te winnen kunt u een hoop juridische kosten besparen. Wij geven u advies waar u echt wat aan hebt.

Dat kunnen we doen omdat wij zelf de taal van de ondernemer spreken met jarenlange ondernemerservaring binnen, maar ook buiten de juristerij. Door onze ondernemersachtergrond en kennis van het recht zorgen we er voor dat uw juridische kwesties snel en betaalbaar worden opgelost.

Ondernemers schakelen ons in voor onder andere arbeidsrecht, contractrecht, huurrecht en ondernemingsrecht in het algemeen. Het doel is uw probleem te verhelpen, desnoods middels een gerechtelijke procedure.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Juridisch advies voor ondernemers

  Juridisch advies voor bestaande en nieuwe ondernemers

  Ons kantoor geeft juridisch advies aan zowel nieuwe als ervaren ondernemers. Ieder type bedrijf maakt zijn eigen juridische ontwikkelingsfase door. Onze juristen herkennen dit en kunnen daarom advies op maat geven. Dat geldt daarom voor zowel de starter als voor degene die bezig is met bedrijfsbeëindiging en alles wat daartussen zit.

  Neem contact met ons op voor een kennismaking of voor advies als u behoefte hebt aan juridische ondersteuning. Bel 085 864 00 61 om direct iemand te spreken.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)