Procederen

Procederen bij de kantonrechter

Procederen

Juristenkantoor Lex Lawyers kan voor u procederen bij de kantonrechter en bij de bestuursrechter. Ook procederen wij in kort geding. Procederen is het voeren van een gerechtelijke procedure.

Ons team van ervaren juristen staat voor hoogwaardige procesvertegenwoordiging en strategisch advies in uiteenlopende zaken. Overweegt u een gerechtelijke procedure te starten? Of bent u gedagvaard? Neem dan contact met ons op wij adviseren u graag en helpen u de juiste afweging te maken in uw zaak.

Procederen in kantonzaken

Kantonzaken zijn civiele geschillen. Deze zaken worden behandeld door de rechtbank, sector kanton. Dergelijke procedures zijn met de juiste procesvertegenwoordiging vaak sneller afgewikkeld dan procedures bij andere rechtbanken. Het gaat hier voornamelijk om geschillen zoals arbeidsconflicten, huurgeschillen en geschillen tussen consumenten en bedrijven.

Onze juristen hebben ruime ervaring in het voeren van kantonprocedures. Of het nu gaat om het opstellen van dagvaardingen, het vertegenwoordigen van werkgevers of werknemers, of het adviseren over huurgeschillen, onze juristen hebben bewezen resultaten behaald in vele kantonzaken. Wij streven ernaar om geschillen op een efficiënte en effectieve manier op te lossen, met oog voor de specifieke behoeften van onze cliënten.

Procederen in bestuursrechtelijke zaken

Bestuursrecht gaat om conflicten tussen burgers, bedrijven of overheden en bestuursorganen zoals gemeenten of provincies. Het bestuursrecht regelt onder meer vergunningen, handhaving en andere besluiten van overheidsorganen. Procedures bij de bestuursrechter zijn vaak complex en vereisen diepgaande kennis van wet- en regelgeving.

Onze ervaren juristen hebben uitgebreide kennis van de complexe wetgeving en zijn bedreven in het adviseren en procederen bij de bestuursrechter. Of het nu gaat om het aanvechten van overheidsbesluiten of het verdedigen van uw belangen tegen handhavingskwesties, wij bieden doeltreffende juridische bijstand.

  Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen


  Onze procesjuristen staan voor u klaar om te procederen!

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)