Klaagschrift voor een all-in prijs

Klaagschrift voor een all-in prijs

Onze juristen zijn gespecialiseerd in ingevorderde rijbewijzen. Wij stellen een krachtig bezwaarschrift of een klaagschrift op voor de vaste all-in prijs van € 527,- inclusief btw. Daarmee zijn wij de voordeligste aanbieder.

In tegenstelling tot allerlei bureautjes die zich ook met ingenomen rijbewijzen bezig houden, hebben wij alleen specialiseerde juristen in dienst. Deze hebben allemaal een universitaire opleiding genoten met een focus op verkeersrecht, wat u merkt in de juridische kwaliteit van onze klaagschriften.

Klaagschrift voor een vaste prijs

De klaagschriftprocedure bij ons is kort en effectief. Nadat u ons opdracht hebt gegeven tot het opstellen van het klaagschrift gaan wij meteen aan de slag. Vervolgens ontvangt u van ons een concept ter goedkeuring. Na goedkeuring dienen we dit meteen in bij de rechtbank. Dat is doorgaans al binnen 24 na uw opdracht.

Wij werken dus met één vaste prijs, zonder verrassingen achteraf. Neem nu contact met ons op om uw situatie te bespreken en uw kansen in te schatten. Wij kunnen ondersteunen bij een ingevorderd rijbewijs wegens snelheid, alcohol en gevaarlijk rijgedrag.

  Ingevorderd rijbewijs snel terug?

  • Gratis beoordeling
  • Klaagschrift binnen 24 uur
  • Ook buiten kantooruren
  • Snel weer op weg
  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste prijs van € 527 incl btw

  All-in prijs en het belang van het klaagschrift

  Als uw rijbewijs is ingevorderd, dan is er doorgaans sprake van een strafbaar feit. De kans is dan groot dat u niet alleen minimaal een half jaar zonder rijbewijs zit, maar ook dat u als verdachte strafrechtelijk wordt vervolgd. Bij strafrechtelijke vervolging is het sterk aan te raden dat u ook hulp inroept van een strafrechtadvocaat.

  Ook als u een klaagschrift wil (laten) indienen om het rijbewijs terug te krijgen is het onverantwoord zelf daarmee aan het werk te gaan. Een juridisch goed onderbouwd klaagschrift is namelijk specialistisch werk, en u hebt maar één kans om dit in te dienen. Ook wilt u voorkomen dat het klaagschrift in uw nadeel werkt als het Openbaar Ministerie besluit tot vervolging over te gaan. Deskundige hulp van een jurist of advocaat bij het opstellen van het klaagschrift is dus van groot belang.
  Voor de all-in prijs van € 527,- inclusief btw helpen onze specialisten u aan een sterk klaagschrift, dat we na goedkeuring meteen bij de rechtbank indienen. Op die manier hebt u de grootste kans om zo snel mogelijk uw rijbewijs terug te krijgen. Bel nu 085 864 00 61 om direct uw situatie te bespreken met een jurist of stuur ons een bericht via deze website. Wij reageren ook buiten kantooruren op online contactaanvragen.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)