Klaagschrift voor een all-in prijs

Klaagschrift voor een all-in prijs

Onze juristen zijn gespecialiseerd in ingevorderde rijbewijzen. Wij stellen een krachtig bezwaarschrift of een klaagschrift op voor de vaste all-in prijs van € 527,- inclusief btw. Daarmee zijn wij de voordeligste aanbieder.

In tegenstelling tot allerlei bureautjes die zich ook met ingenomen rijbewijzen bezig houden, hebben wij alleen specialiseerde juristen in dienst. Deze hebben allemaal een universitaire opleiding genoten met een focus op verkeersrecht, wat u merkt in de juridische kwaliteit van onze klaagschriften.

Klaagschrift voor een vaste prijs

Nadat u ons opdracht hebt gegeven tot het opstellen van het klaagschrift gaan wij aan de slag. Vervolgens ontvangt u van ons een concept ter goedkeuring. Na goedkeuring dienen we dit meteen in bij de rechtbank.

Wij werken dus met één vaste prijs, zonder verrassingen achteraf. Neem nu contact met ons op om uw situatie te bespreken en uw kansen in te schatten. Wij kunnen ondersteunen bij een ingevorderd rijbewijs wegens snelheid, alcohol.

  Snel je rijbewijs terug?

  • Gratis beoordeling
  • direct actie
  • ook buiten kantooruren
  • klaagschrift binnen 24 uur
  • snel weer op weg
  • vaste prijs van € 527

  All-in prijs en het belang van het klaagschrift

  Als je rijbewijs is ingenomen, dan is er doorgaans sprake van een strafbaar feit. De kans is dan groot dat je niet alleen minimaal een half jaar zonder rijbewijs zit, maar ook dat je als verdachte strafrechtelijk wordt vervolgd. Bij strafrechtelijke vervolging is het sterk aan te raden dat je ook hulp inroept van een strafrechtadvocaat.

  Ook als je een klaagschrift wil (laten) indienen om je rijbewijs terug te krijgen is het verstandig niet zelf aan het werk te gaan. Een juridisch goed onderbouwd klaagschrift is namelijk specialistisch werk, en je hebt maar één kans om dit in te dienen. Ook wil je voorkomen dat het klaagschrift niet in je nadeel werkt als het Openbaar Ministerie besluit tot vervolging over te gaan. Deskundige hulp van een jurist of advocaat bij het opstellen van het klaagschrift is dus van groot belang.
  Voor de all-in prijs van € 527,- inclusief btw helpen onze specialisten jou aan een sterk klaagschrift, dat we na goedkeuring meteen bij de rechtbank indienen. Op die manier heb je de grootst mogelijke kans om zo snel mogelijk je rijbewijs terug te krijgen. Bel nu 085 864 00 61 om direct jouw situatie te bespreken met een jurist of stuur ons een bericht via deze website. Wij reageren ook buiten kantooruren online contactaanvragen.

  Juridische hulp nodig?

  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Hallo, waarmee kunnen we helpen? (alleen chat)