Rijbewijs ingevorderd ondernemer

Rijbewijs ingevorderd ondernemer

Is uw rijbewijs ingevorderd en bent u ondernemer? Wij staan voor u klaar om binnen 24 uur actie voor u te nemen. En dat voor één vaste prijs van €527,-. Dat is inclusief BTW en zonder verrassingen achteraf.

Als ondernemer kunt u niet zonder uw rijbewijs. Zonder rijbewijs kunt u niet naar uw klanten, leveranciers en prospects. Daardoor loopt u niet alleen een direct risico op financiële schade, ook kan de relatie met uw klanten hierdoor ernstig onder druk komen. Als u geen personeel hebt kan het ook zomaar zijn dat u ineens geen inkomsten meer hebt. Dat geeft een hoop onrust, maar gelukkig weten wij precies hoe u weer snel achter het stuur komt. De afgelopen jaren hebben we honderden ondernemers geholpen om hun rijbewijs weer terug te krijgen.

Namens u dienen wij bij het Openbaar Ministerie een verzoek tot voorlopige teruggave in van het rijbewijs. Vervolgens schakelen we met de Officier van Justitie om die proberen mee te krijgen in het verzoek. Ondertussen zorgen we er voor dat de rechtbank namens u een krachtig klaagschrift ontvangt, waarin uw positie zo goed mogelijk wordt bepleit. In de meeste gevallen leidt dat er toe dat ondernemers hun ingevorderde rijbewijs terug krijgen.

  Rijbewijs ingevorderd

  Ingevorderd rijbewijs snel terug?

  Realistische inschatting voor ondernemers

  Als u met ons contact opneemt, dan bespreken we eerst uw situatie. Uiteraard geheel kosteloos. Tijdens dat gesprek maken we een realistische inschatting van uw kansen. Als uw het terugkrijgen van uw rijbewijs niet haalbaar is, dan zeggen we dat gewoon. We hebben liever minder cliënten dan ontevreden cliënten. Zie ook de uitstekende referenties over ons online.

  Bent u een ondernemer waarvan het rijbewijs is ingevorderd wegens snelheid of wegens rijden onder invloed? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u hier goed bij helpen en adviseren.

  Als met u de situatie goed hebben doorgenomen, en het is zinvol voor u om actie te laten nemen, dan gaan we direct aan de slag. Het begint er mee dat we van u gegevens en documenten nodig hebben. We moeten namelijk goed kunnen beargumenteren wat er gebeurt als u als ondernemer het ingevorderd rijbewijs niet terug krijgt. Aan de hand van de door u aangeleverde gegevens gaan we aan de slag. Vervolgens stellen we een krachtig en juridisch verantwoord klaagschrift voor u op, waarbij tevens gekeken wordt naar zogenoemde ‘vormfouten’. De politie houdt u graag aan de regels, maar af en toe vergeten ze dat zelf te doen.

  Ingevorderd rijbewijs van een ondernemer terugkrijgen

  In het algemeen kunt u als ondernemer een ingevorderd rijbewijs iets makkelijker terugkrijgen dan iemand in loondienst. Dat “makkelijker” betekent echter niet dat het bij voorbaat een gelopen race is. Essentieel is hoe uw situatie bepleit wordt, en hoe dat vervolgens wordt onderbouwd.

  Er zijn juristen en advocaten die bij een klaagschrift enkel een KvK uittreksel voegen als bewijs van ondernemerschap. Daarmee lukt het ook wel eens om een rijbewijs terug te krijgen, maar een betere onderbouwing vergroot uw kansen aanzienlijk. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de Officier van Justitie en de rechter aan bewijsmiddelen willen zien. Wij zullen u hier goed over adviseren als u van onze diensten gebruik maakt.

  Degenen die zich binnen ons kantoor met rijbewijszaken bezig houden zijn zelf ondernemer of zijn dit jarenlang geweest. Wij begrijpen daardoor de taal van de ondernemer. Dat heeft als voordeel dat wij meteen begrijpen wat uw situatie is. Ook weten wij als geen ander uw belangen goed aan de Officier van Justitie of aan de rechter over te brengen. Bent u als ondernemer geconfronteerd met een ingevorderd rijbewijs? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u terug de weg op.

  Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op 085 864 00 61  of via het contactformulier. Buiten kantooruren en in het weekend reageren wij naast het contactformulier ook op WhatsApp.

  Juridische hulp nodig?

  Juristenkantoor Lex Lawyers
  Chat openen
  Direct hulp nodig?
  Wij helpen uw graag, wat is uw situatie? (alleen chat)